HomePod are un Sunet Special pentru Conectare la iPhone

HomePod are un sunet special pentru conectare la iPhone, rularea acestuia facand rapid interconectarea dintre cele doua produse ale companiei Apple.

HomePod are un sunet special pentru conectare la iPhone, acesta facilitand o interconetare imediata intre boxa inteligenta si telefonul mobil al companiei Apple. Cei din Cupertino au gandit HomePod intr-un mod similar cu cel in care au gandit castile AirPods, acestea putand fi conectate la iPhone imediat dupa activarea conexiunii Bluetooth intre cele doua, procesul fiind relativ similar si pentru boxa inteligenta a celor de la Apple.

HomePod are in imaginea de mai jos prezentat mesajul prin care li se spune utilizatorilor ca pot folosi un sunet special pentru a genera interconectarea cu un iPhone. Vorbim aici despre situatia in care procesul normal de setare al HomePod esueaza, iar utilizatorii au optiunea de a folosi un iPhone, care asculta un sunet special redat de catre boxa inteligenta pentru a se putea interconecta cu ea.

HomePod are un sunet special pentru conectare la iPhone

HomePod Sunet Special pentru Conectare iPhone

HomePod a fost gandita de la bun inceput de catre compania Apple pentru a fi cat se poate de usor de utilizat, fie ca vorbim despre un iPhone, sau alt tip de dispozitiv. AirPods au fost gandite in acelasi mod si foarte multa lume se astepta ca HomePod sa functioneze la fel de usor, asa ca simpla interconetare cu un sunet este o idee excelenta care va bucura foarte multi fani ai companiei Apple.

HomePod foloseste un sunet pentru interconectare cu iPhone, in timp ce Apple Watch foloseste o imagine cu un cod special pentru exact acelasi lucru. Cum vor functiona boxele inteligente HomePod cu acest sunet pentru interconectarea cu iPhone ramane de vazut, insa este clar ca Apple vrea sa simplifice foarte mult lucrurile pentru clientii care au iPhone si vorcheltui 350 de dolari pentru boxele sale.