iPhone 8 si Primul Video cu o Unitate Reala

iPhone 8 si primul video cu o unitate reala ne arata, aproape, exact ceea ce Apple va prezenta peste doar o saptamana si va lansa pe 22 septembrie.

iPhone 8 si primul video cu o unitate reala au aparut astazi direct din China, iar acum s-ar putea sa vedem in premiera cum arata iPhone 8 inainte ca Apple sa prezinte telefonul. Daca va uitati cu atentie, veti observa ca interfata acestui presupus iPhone 8 seamana foarte bine cu ceea ce ne-a fost descris acum o saptamana de catre o publicatie americana unde un jurnalist a descris ceea ce a folosit cu putin timp in urma.

iPhone 8 ar trebui sa arate exact precum vedem in clipul video de mai jos, cu decupajul superior cu tot, iar asta pentru ca Apple il va prezenta ca o schimbare de care se mandreste. Vedem ceea ce pare a fi un iOS 11 autentic, cel putin in simpla interactiune facuta cu telefonul, iar in momentul de fata sunt de parere ca iPhone 8 va semana extrem de mult cu ceea ce vedem mai jos, chiar si la nivel de interfata.

iPhone 8 a avut un concept de zilele trecute creat cu o interfata aproape identica precum cea din clipul video de mai jos, exceptie facand aplicatiile si elementele din partea superioara. Inclusiv avea bara de activara a noului meniu cu functii al iPhone 8 seamana extrem de bine cu ceea ce am vazut in acel concept, semn ca Apple urmeaza sa ne ofere ceva foarte familiar cu noul sau telefon mobil.

iPhone 8 si primul video care ne arata o unitate reala

iPhone 8 a avut si o serie de clone facute pana acum, insa niciuna dintre ele nu a aratat asa, toate avand partea de jos complet taiata pentru a include un buton Home tactil. Nici decupajul nu era folosit pentru ceva in acele clone ale iPhone 8, acest clip video fiind primul in care vedem ceea ce pare a fi o unitate cu adevarat reala a viitorului telefon, chiar daca vorbim cel mai probabil doar despre un prototip.

iPhone 8 va arata in final aproape identic cu ceea ce vedem aici si mare mi-ar fi mirarea daca aceasta ar fi de fapt o clona, pentru ca am vorbi despre costuri de productie mari. Cred ca acum avem o prima dezvaluire a unui iPhone 8 functional si sper sa nu ma insel, pentru ca asteptam de atat de multe luni noul telefon mobil, iar toate dezvaluirile de pana acum nu ne-au aratat si un dispozitiv functional.

iPhone 8 este, poate, cel mai asteptat telefon mobil al Apple de pana acum, iar asta face aceste clipuri video cu atat mai rare si cu atat mai importante. Pe 12 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple in legatura cu iPhone 8, foarte multe noutati fiind asteptate atunci de la cei din Cupertino.

Voi ce parere aveti, este acesta iPhone 8 ?