iPhone 8 are noi Probleme cu Productia Anuntate

iPhone 8 are noi probleme cu productia confirmate de catre partenerii companiei Apple, insa lansarea nu va fi intarziata, desi stocurile vor fi reduse.

iPhone 8 are noi probleme cu productia anuntate, partenerii companiei Apple pregatindu-se pentru o lansare mult mai devreme pentru ceea ce s-ar putea sa stim drept iPhone X. In ciuda zvonurilor de acum cateva luni conform carora iPhone 8 va fi lansat mult mai tarziu pe piata decat se asteapta foarte multi consumatori, iata ca planurile companiei Apple pentru noul telefon sunt cu totul altele si el va ajunge mai devreme in magazine.

iPhone 8, sau iPhone X, va fi lansat in septembrie de catre Apple, cel mai probabil pe data de 22 septembrie, insa stocurile urmeaza sa fie foarte reduse, din pacate. Partenerii celor de la Apple au confirmat faptul ca au inceput de ceva vreme livrarile de componente pentru iPhone 8, insa in ciuda comenzilor mari facute de Apple, inca exista probleme cu productia efectiva, multe unitati ale iPhone X iesind defecte de pe liniile de productie.

iPhone X, sau iPhone 8, este zvonit de luni de zile ca avand probleme mari de productie, iar unii parteneri spun ca Apple inca nu a finalizat chiar toate specificatiile tehnice. Aceste informatii sunt cel mai probabil false, pentru ca iPhone 8 este in productie de masa in momentul de fata, asa ca detaliile oferite sunt cel mai probabil invechite, mai ales ca Apple un furnizeaza informatii de actualitate pentru chiar toti partenerii.

iPhone 8 are noi probleme cu productia anuntate de catre partenerii Apple

iPhone 8 Probleme Productia Anuntate

iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple in septembrie chiar daca vor fi cantitati limitate, aceasta fiind o lansare obisnuita pentru cei din Cupertino in fiecare an. Indiferent despre ce model nou al iPhone a fost vorba, compania Apple a avut de fiecare data probleme cu stocurile cand unitatile au fost puse in vanzare, asa ca nu vad de ce in cazul iPhone 8, iPhone X, lucrurile ar fi diferite in vreun fel, sau altul.

iPhone 8 va genera si incasari aproape duble pentru partenerii Apple care produc unele dintre componentele noului telefon, acestia bucurandu-se de cresterea preturilor pentru ecrane OLED si nu numai. Apple foloseste si noi tehnologii pentru a produce placa de baza, o noua camera frontala 3D si alte schimbari semnificative, deci este nevoita sa cheltuie multi bani pentru a fabrica iPhone 8, iPhone X, anul acesta.

“We started our shipments from late August. Apple has not yet informed us the exact supply volume as it was still fine-tuning hardware specifications for the OLED iPhone until last week. Even if the OLED iPhone is launched in September, it will be available in an extremely limited quantity.”

iPhone X va avea si un pret pe masura, cele mai recente zvonuri indicand faptul ca iPhone 8 va costa intre 1000 de dolari si 1200 de dolari, in versiunea de baza. Toate aceste informatii vor fi clarificate de catre compania Apple in data de 12 septembrie cand va fi prezentat iPhone 8 in mod oficial si va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce ne va fi prezentat.