Prima Pagina iPhone X iPhone X are cele Trei noi Modele Confirmate

iPhone X are cele Trei noi Modele Confirmate

iPhone X are cele trei noi modele confirmate impreuna cu preturile de vanzare pe care Apple vrea sa le perceapa dupa lansare, ele fiind relativ acceptabile.

iPhone X are cele trei noi modele confirmate impreuna cu spatiul de stocare pe care compania Apple intentioneaza sa il ofere pentru clientii din lumea intreaga de anul acesta. Vorbim despre o configuratie noua pentru iPhone X, sau iPhone 8, din partea celor de la Apple, ei crescand substantial spatiul de stocare standard, sau maxim, pentru a permite stocarea unor cantitati mai mari de continut in aceste noi telefoane mobile.

iPhone X a fost anuntat acum cateva saptamani ca fiind pregatit pentru lansare in versiuni care au minim 64 GB spatiu de stocare si maxim 512 GB spatiu de stocare. Confirmarile pentru aceste noi modele cu aceste configurarii de stocare au fost rare, insa astazi avem o noua confirmare pentru faptul ca iPhone X va fi vandut in versiuni cu maxim 512 GB spatiu de stocare la preturi relativ convenabile, pentru multi fani.

iPhone X urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple cu spatiu dublu de stocare in comparatie cu ceea ce va fi oferit pentru iPhone 8 si este oferit in momentul de fata pentru iPhone 7. Anul trecut Apple a dublat spatiu de stocare standard oferit pentru telefoanele iPhone, iar in 2017 intentioneaza sa faca acelasi lucru, insa nu pentru modelele standard, iPhone 8, ci pentru modelele premium, adica seria iPhone X.

iPhone X are cele trei noi modele confirmate cu preturi surprinzatoare

 • iPhone X 64 GB – 999 dolari;
 • iPhone X 256 GG – 1099 dolari;
 • iPhone X 512 GB – 1199 dolari.

iPhone X are deocamdata preturile standard din SUA prezentate, acestea putand fi oricum ghicite in baza unui zvon publicat de catre o publicatie americana acum mai bine de o saptamana. Acest zvon este de a treia mana, adica vine de la un prieten al unui prieten, deci exista sansa ca Apple sa stabileasca preturi mai mari pentru iPhone X anul acesta, dar probabil ele nu vor fi cu mai mult de 100 de dolari mai mari decat ceea ce vedem acum.

iPhone X Trei Model Confirmate

iPhone X va avea preturi de vanzare atat de mari pentru ca Apple face foarte multe schimbari in configuratia standard a telefoanelor sale, iar ele costa foarte mult. Partenerii Apple profita de faptul ca iPhone X va avea foarte multe tehnologii noi si cer preturi mari pentru componentele pe care le vand pentru americani, asa ca din aceasta cauza exista si un pret foarte mare de vanzare pentru telefon.

iPhone X este versiunea aniversara a iPhone pe care compania Apple o va lansa luna aceasta, prezentarea oficiala urmand a avea loc pe data de 12 septembrie. Martea viitoare va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple in legatura cu iPhone X si vom afla cand il vom putea cumpara inclusiv din Romania.

 • Srb Srb

  exclus sa fie aceastea preturile. ipad pro de la 256 la 512 este 200$ mai mult. deci din start sunt gresite. astia nici sa minta nu stiu
  EDIT: si la mac la fel, Apple ia 200$ pt trecerea de la 256 la 512 ssd

 • corco

  Si nu cred ca o sa scoata varianta de 64gb la 1000€, 7s+ si chiar 7s vor avea vanzari slabe, 7s+ spre deloc.

 • Planic Fugaru’

  Iphone X nu suna prea bine. Iphone 8 ar fi cel mai potrivit nume. Cat despre preturi , nu stiu ce sa zic nu cred ca ar fi astea.

 • Deci denumirea de iPhone 8 nu va exista? Sunt 3 versiuni de iPhone X? Nu de alta, dar sa nu ne mai încurcăm in denumiri.

 • Mircea

  @Srb Iti stricara preturile la Consignatia GSM unde lucrezi? Ca prea esti ofuscat…

 • SirStb

  @Aurelian: va un iPhone X(cu 64,256,512GB), un iPhone 8(vehiculat pana acum ca 7s) și un iPhone 8 Plus(vehiculat ca 7s Plus).

 • iRaz

  X marks the spot !

 • Terrymada

  Nu mai intelegem nimic…iphone 8 nu e premium dar x este desi conform unui articol anterior e mai ieftin ca iphone 8…

 • Terrymada

  “…insa nu pentru modelele standard, iPhone 8, ci pentru modelele premium, adica seria iPhone X”. Deci va exista iphone 7, 8 si x.?!?

 • Fane

  nu cred in preturile de 1000-1200 dolari. face parte din strategia “agita lumea cu 1200 ca 900 sa fie ieftin/gratis”

 • Srb Srb

  poftim? tocmai, mie imi convine sa avem minim 128 ca spatiu de stocare..

 • Deci iPhone X o să fie doar anul ăsta, că este aniversar. Atunci la anul cum se va numi daca anul ăsta se numește iPhone 8? iPhone 9, iPhone 8S? Sau este posibil sa nu mai pună numere și să pună nume.

 • amfetamin

  Sunt 3 capacitați de spații de stocare,nu 3 modele de iPhone X.

 • amfetamin

  Și o sa avem,ai sa vezi,iPhone X 128,256,512 va fi!

 • 👍corect. Deci vom avea un model aniversar cu numele de iPhone X și alt model care se pare că se va numi iPhone 8, și nu iPhone 7S cum era logic.