Google Pixel 2 vine fara Functia mult Asteptata

Google Pixel 2 vine fara functia mult asteptata, compania Google neavand cum sa implementeze acel chip Qualcomm Snapdragon 836 pe care utilizatorii il vor.

Google Pixel 2 vine fara functia mult asteptata de catre toti cei care sperau ca Google va oferi un smartphone cu mult mai bun decat cel lansat in toamna anului trecut. S-a speculat pentru o buna perioada de timp ca Google Pixel 2 ar urma sa fie lansat cu un chip Qualcomm Snapdragon 836 de catre compania Google, insa iata ca in final acest procesor nu va fi disponibil pentru noul telefon, spre dezamagirea multora.

Google Pixel 2 va folosi in schimb un chip Qualcomm Snapdragon 835, la fel ca restul telefoanelor Android premium de pe piata, deci nu va iesi cu nimic in evidenta in fata lor. Asta inseamna ca performantele Google Pixel 2 vor fi similare cu cele ale restului hoardei de telefoane Android vandute acum, iar asta inseamna ca iPhone 8 il va intrece fara drept de apel in performante dupa lansare.

Google Pixel 2 are informatiile privind noul procesor descoperite in sistmeul de operare Android pe care compania Google il dezvolta in momentul de fata. Analizarea codului sursa al acestuia a dezvaluit faptul ca Google dezvolta doua noi modele ale Google Pixel 2, unul fabricat de catre compania HTC si unul fabricat de catre compania LG, al doilea fiind de dimensiuni mai mari si cu un ecran care acopera intregul panou frontal.

Google Pixel 2 vine fara functia mult asteptata

Google Pixel 2 Functia mult Asteptata

Google Pixel 2 a fost singurul telefon pentru care a fost zvonita implementarea unui chip Qualcomm Snapdragon 836, iar asta in ciuda faptului ca Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat fara el. De la simple zvonuri si pana la un produs real se pare ca este totusi o cale destul de lunga, astfel ca Google Pixel 2 va folosi tot procesorul pe care majoritatea restului terminalelor Android din 2017 il au acum.

Google Pixel 2 urmeaza totusi sa ofere alte noutati oarecum importante, prima dintre ele fiind marginile care pot fi stranse in palma si controleaza sistmeul de operare Android. A doua este o camera imbunatatita fata de modelul anterior, insa Google Pixel 2 nu va intra in trendul telefoanelor mobile care au camera duala, compania Google preferand sa ofere o camera standard cu alte imbunatatiri.

“the Snapdragon 836 is not the next premium SoC that will be offered by Qualcomm for its partners. Despite the Google Pixel 2 leaks stating otherwise, it is likely that those two smartphones will launch with the existing Qualcomm Snapdragon 835.

Google Pixel 2 urmeaza sa fie prezentat oficial in cursul lunii octombrie de catre compania Google, dar deocamdata o data clara nu a fost zvonita de catre cineva. Google Pixel 2 nu a fost gandit vreodata ca un smartphone care sa genereze zeci de milioane de vanzari pe trimestru fiscal, iar acest lucru este perfect demonstrat de ceea ce a fost descoperit in sistemul de operare Android.