Huawei Mate 10 are Design-ul Final Prezentat

Huawei Mate 10 are noul design final prezentat intr-un clip video concept realizat in baza unor schite preluate de la partenerii companiei Huawei.

Huawei Mate 10 are design-ul final prezentat intr-un prim clip video realizat in baza schitelor preluate de la parteneri ai companiei Huawei inaintea intrarii in productie. Vorbim despre un telefon Huawei Mate 10 are Design-ul Final Prezentat care ar urma sa fie prezentat de catre Huawei pe 16 octombrie, la mai bine de o luna distanta de prezentarea iPhone 8, deci putina lume va fi in final interesata de noul telefon mobil.

Huawei Mate 10 urmeaza sa fie lansat de catre compania Huawei cu un ecran care are o diagonala de 5.9 inch, cu doar 0.1 inch mai mare decat cea oferita de catre iPhone 8. Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba deasemenea si o carcasa din sticla oferita pentru utilizatori, astfel ca vorbim despre un upgrade major pe care chinezii il fac pentru telefonul lor in ideea de a-l face oarecum competitiv cu iPhone 8 pe piata.

Huawei Mate 10 urmeaza sa functioneze si in baza unui nou chip Kirin 970, pe care cei de la Huawei il prezinta ca fiind superior celui A11 din iPhone 8 din toate punctele de vedere. Deocamdata Huawei nu a prezentat si dovezi pentru a-si sustine afirmatiile, asa ca vorbim doar despre lauda pentru Huawei Mate 10 si nimic concret care sa sugereze faptul ca telefonul mobil va fi intr-adevar unul important.

Huawei Mate 10 are design-ul final prezentat intr-un clip video concept

Huawei Mate 10 va avea in continuare o camera duala, insa un model Pro ar urma sa fie deasemenea lansat pe piata cu un ecran al caru diagonala va depasi 6 inch. Pe partea de functii nu se stie sigur ce va avea nou Huawei Mate 10, insa probabil inteligenta artificiala va juca un rol foarte important din moment ce noul chip Kirin 970 are un procesor dedicat pentru a prelua sarcina acestei tehnologii.

Huawei Mate 10 va avea dimensiuni foarte apropiate de cele ale iPhone 8 si va avea un port audio de 3.5mm, deci vor exista fani multumiti de pastrarea tehnologiei vechi. Pe de alta parte, Huawei Mate 10 nu pare sa aiba camera iesita in afara carcasei, iar aici vorbim despre ceva ce merita laudat, pentru ca nici Samsung nu se mai oboseste sa ascunda camera in interiorul carcaselor propriilor telefoane.

Huawei Mate 10 va fi prezentat pe 16 octombrie, insa despre lansare nu se stie deocamdata nimic, pentru ca Huawei nu a dorit sa dezvaluie asemenea informatii. Exista totusi posibilitatea ca Huawei sa vanda Huawei Mate 10 la preturi care incep de la 1000 de dolari, sau euro, insa ramane de vazut daca va urma concurenta, sau va alege sa-si vanda produsele la preturile reale care trebuie percepute.

5 COMENTARII

  1. Nu vad nimic wow. Iar o sa-l promoveze fara bezeluri laterale prin toate reclamele, dar defapt are. Asa a facut cu absolut toate modelele. Spun asta pentru ca am luat si eu un P9 odata si nu arata ca in revlamele lor.