Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 va fi Prezentat intr-un Santier de Apple

iPhone 8 va fi Prezentat intr-un Santier de Apple

iPhone 8 va fi prezentat intr-un santier de catre Apple, compania americana neavand deocamdata finalizat procesul de constructie al Apple Park. Un nou clip video filmat dintr-o drona ne arata cat de multe mai au de facut companiile de constructii angajate de catre compania Apple pentru a finaliza Apple Park, iar amfiteatrul Steve Jobs este in mijlocul unui imens santier, dar nici el nu prea pare pregatit pentru prezentarea iPhone 8.

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie in ceea ce trebuia sa fie ultimul mare vis al lui Steve Jobs, insa se pare ca Apple a cam fortat aceasta conferinta in locatie. Nu se stie deocamdata daca interiorul amfiteatrului Steve Jobs va fi 100% pregatit pentru evenimentul de prezentare al iPhone 8, insa cei de la Apple au decis sa organizeze intreaga conferinta acolo, deci va fi interesant de vazut cum va arata interiorul.

iPhone 8 este, poate, cel mai important telefon lansat de catre compania Apple in cei 10 ani de existenta ai iPhone, asa ca si conferinta trebuie sa fie una de succes pentru ca lumea sa fie multumita.

 • Srb Srb

  Ideea este sa fie cat de cat gata steve jobs – teatrul
  Sper anul viitor sa primesc invitatie sa stau si eu pe scaunele acelea de milioane

 • serban07

  Eu am primit invitația plus biletele de avion pentru 2 persoane și eventual copii sau căței, la coferința de prezentare iPhone 8

 • Srb Srb

  Claaar

 • Srb Srb

  Oricum in mare e cam gata cladirea propriu zisa ,parcarea exista si este si ea gata. Inca nu sunt gata cu drumurile si verdeata

 • #DDB

  Este clar si sigur …. exista 2 lucruri de kkt : samsung si srb 😂😂😂😂

 • GicaContra

  Or sa stea pe băncuțe ca la praznic invitații… O sa fie super.