iPhone 8 – Preturile Estimate Inaintea Lansarii

iPhone 8 are preturile estimate inaintea lansarii, ele fiind suficient de mari incat sa te faca sa te gandesti de 2 ori inainte de a il cumpara de la Apple.

iPhone 8 are preturile estimate inaintea lansarii, informatiile venind dea aceasta data de la o sursa de informatii care ne-a dezvaluit foarte multe dintre secretele noului telefon Apple. Lansarea iPhone 8 a fost deja programata de catre Apple si ieri am avut o noua confirmare privind data la care telefonul va ajunge in magazine, iar astazi avem noi informatii privind preturile iPhone 8, dar si cele ale iPhone 7S.

Preturile iPhone 8 urmeaza sa inceapa de la 1000 de dolari in SUA, insa ar putea fi de peste 1000 de euro in Europa, iar asta pentru ca Apple aplica preturi diferite pe cele doua continente. De fiecare data cand a fost lansat un nou telefon de catre compania Apple, preturile au fost mai mari in Europa decat in SUA si este extrem de probabil ca in cazul iPhone 8 lucrurile sa stea exact la fel pentru ca asta doreste compania Apple.

iPhone 8 va fi prezentat oficial pe data de 12 septembrie de catre compania Apple, iar atunci vor fi dezvaluite in conferinta preturile de vanzare din SUA. Preturile pentru iPhone 8 in alte tari de pe glob vor fi dezvaluite dupa ce telefonul va fi listat in toate magazinele online ale companiei Apple, asa ca vom sti exact cat va trebui sa platim si in Romania, pentru ca preturile vor fi foarte apropiate de cele din Germania.

iPhone 8 – preturile estimate inaintea lansarii oficiale

  • iPhone 7S 64 GB – 650$;
  • iPhone 7S 128 GB – 750$;
  • iPhone 7S 256 GB – 850$;
  • iPhone 7S Plus 64 GB – 769$;
  • iPhone 7S Plus 128 GB – 869$;
  • iPhone 7S Plus 256 GB – 969$;
  • iPhone 8 128 GB – 999$;
  • iPhone 8 256 GB – 1099$.

iPhone 8 si iPhone 7S au preturile estimate in dolari fara taxele aferente fiecarui stat american din care pot fi cumparate, deci puteti adauga pana la 9% la preturile de mai sus. In aceasta idee, pretul real al unui iPhone 7S deblocat ajunge la aproape 720 de dolari, in timp ce un iPhone 8 deblocat va costa 1100 de dolari, iar la preturile acestea ne putem astepta in euro pentru Europa, in magazinele Apple.

iPhone 8 preturi estimate lansare

iPhone 8 va fi scump, insa impactul initial va fi unul moderat pentru ca Apple va anunta preturile la abonamente pentru noile modele de telefoane pe care le va lansa. Acestea vor fi mici, sub 500 de dolari pentru unele modele, insa iPhone 8 va costa in realitate mai mult decat dublu, iar cei de la Apple vor incerca sa nu prezinte situatia chiar atat de grava precum este, dar e bine sa va pregatiti de asta.

iPhone 8 cu un pret de 1100 de euro in Europa va fi un telefon extrem de scump, cu siguranta va fi frumos, dar va fi prea scump chiar si pentru multi fani. iPhone 8 cu un asemenea pret va fi mai scump decat un MacBook Air, ceea ce nu prea ar avea logica intr-o lume ideala, insa celor de la Apple le pasa prea putin, asa ca va astept pe 12 septembrie de la 19:30 pentru a discuta despre toate astea.