iPhone 8 si Primele Imagini din Amfiteatrul Steve Jobs

iPhone 8 are primele imagini din amfiteatrul Steve Jobs prezentate multumita unei persoane care a avut acces in locatia evenimentului Apple.

iPhone 8 si primele imagini din amfiteatrul Steve Jobs ne arata ca Apple inca mai are mult de lucru pana in momentul in care locatia va fi intr-adevar pregatita pentru eveniment. Apple a uimit multa lume cu alegerea de a prezenta iPhone 8 in amfiteatrul Steve Jobs din Apple Park, iar asta pentru ca mult se asteptau, pe buna dreptate, ca locatia sa nu fie pregatita pentru asa ceva, lucru demonstrat si in imagini.

iPhone 8 va fi prezentat in locatia pe care o vedeti mai jos, cea mai recenta imagine fiind din 3 septembrie, cea mai veche din 17 iulie, insa diferentele sunt greu vizibile. Compania care amenajeaza amfiteatrul Steve Jobs inca mai are mult de lucru pentru terminarea locatiei in care vom vedea iPhone 8, ea avand 1000 de locuri pe scaune, acestea avand preturi de aproximativ 14.000 de dolari bucata, conform unora.

iPhone 8 si primele imagini din amfiteatrul Steve Jobs

iPhone 8 Primele Imagini Amfiteatrul Steve Jobs

iPhone 8 va fi prezentat intr-un amfiteatru care poarta numele celui care a co-fondat compania Apple, dar a si salvat-o de la faliment in anii ’90, cand a revenit la conducerea ei. Tot Steve Jobs a fortat dezvoltarea primului model al iPhone si a reusit sa schimbe pentru totdeuna industria telefoanelor mobile, iar iPhone 8 ar trebui sa faca o schimbare destul de mare acum, chiar daca nu va porni o revolutie.

iPhone 8 Primele Imagini Amfiteatrul Steve Jobs 1

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie in aceasta locatie, ea avand o camera ascunsa de un perete mobil, acolo urmand a fi ascunse telefoanele oferite pentru prezentare. iPhone 8 va fi punctul central al prezentarii din 12 septembrie, insa Apple va anunta deasemenea Apple Watch 3, Apple TV 5, iOS 11, macOS High Sierra si, poate, alte surprize interesante pentru clientii sai.

iPhone 8 Primele Imagini Amfiteatrul Steve Jobs 2

iPhone 8 Primele Imagini Amfiteatrul Steve Jobs 3

iPhone 8 Primele Imagini Amfiteatrul Steve Jobs 4

iPhone 8 Primele Imagini Amfiteatrul Steve Jobs 5

8 COMENTARII

  1. Poate vrei sa spui lemn-quebrancho. Oricum, tot ce scot ei, si vor scoate ca si produse, se vor vinde de la sine prin prisma calitatii iOS-urilor si al materialelor. Poate lemnul ala este din copaci crescuti BIO luat din zone unde nu exista poluare (sus pe terasa la burj-al-arab).