AirPods 1.2 vor fi Lansate de Apple cu iPhone 8

AirPods 1.2 vor fi lansate de Apple cu iPhone 8, iar daca denumirea in sine genereaza confuzie, ei bine asta este pentru ca actualizarea pare sa fie una minora. AirPods 1.2 au fost descoperite in iOS 11 GM in cursul noptii trecute, noua versiune a castilor Bluetooth ale Apple fiind testata de catre angajati in momentul de fata si va fi cel mai probabil prezentata pe 12 septembrie impreuna cu iPhone 8.

AirPods 1.2 sunt prezentate in clipul video de mai jos, iar singura schimbare vizibila pentru ele pare sa fie doar o relocare a indicatorului care ne spune daca se incarca, sau nu, castile. Acest indicator pare sa fie mutat din interiorul carcasei pentru AirPods in exteriorul ei, asa ca e posibil ca actualizarea sa aiba la baza dorinta companiei Apple de a face intregul sistem ceva mai intuitiv si usor de folosit.

AirPods 1.2 ar trebui sa fie prezentate cu iPhone 8 si lansate imediat dupa conferinta la acelasi pret cu actualul model, dar fara alte modificari. Nu se stie cat ar putea dura pana cand noul model al AirPods ar putea ajunge si in Romania, dar ramane de vazut ce va anunta Apple in 12 septembrie.