iPhone 8 – Asa Arata Aplicatiile pe Noul Ecran

iPhone 8 are noul mod de a afisa aplicatiile pe ecran prezentat multumita iOS 11 GM si a unor dezvoltatori priceputi in a descoperi ce face compania Apple.

iPhone 8 are aplicatiile prezentate pe noul ecran cu decupaj multumita iOS 11 GM si a unor dezvoltatori suficient de priceputi pentru a demonstra totul pentru utilizatori. Puteti vedea si in clipul video de mai jos si in imagini ca Apple a gandit iPhone 8 cu aplicatii care au titlurile afisate direct sub decupaj, schimbarea fiind oferita cu iOS 11, acum aplicatiile avand oricum titluri mai mari decat in trecut.

iPhone 8 va avea deasemenea status bar-ul impartit in doua parti, urechi cum le numesc angajatii Apple, acestea urmand a afisa informatiile pe care le vedem acum pe intregul status bar in vechile modele ale iPhone. In partea stanga a status bar-ului iPhone 8 vom vedea informatiile despre ora si localizare GPS, in timp ce in partea dreapta vom vedea informatiile de conectivitate, plus cele pentru baterie.

iPhone 8 va inghesui in partea stanga a status bar-ului ora si iconita care ne spune daca aplicatiile folosesc GPS-ul, acestea fiind in mod obisnuit afisate in centru/dreapta. In partea dreapta a status bar-ului iPhone 8 vom vedea informatii despre baterie, semnal, AirPlane Mode, Bluetooth si Wi-Fi, cu animatii care fac foarte frumos trecerea intre iconite, toate acestea fiind afisate pe vechile iDevice-uri in stanga si dreapta status bar-ului.

iPhone 8 – asa arata aplicatiile pe noul ecran

iPhone 8 va grupa multiple iconite in partea dreapta a status bar-ului, iar animatiile vor fi afisate pentru momentele in care conectam telefonul la o sursa de energie. Apple a gandit destul de interesant aceasta schimbare pentru status bar-ul iPhone 8, insa acum toate aceste iconite vor fi inghesuite intr-un mod care ar putea genera destul de multe comentarii negative de la clientii companiei americane.

iPhone 8 Arata Aplicati Ecran 1

iPhone 8 avea nevoie de o schimbare de acest gen pentru ca acel decupaj din partea superioara a ecranului nu permitea afisarea status bar-ului ca s pana in momentul lansarii sale. Apple nu avea cum sa renunte la status bar, nici cum sa afiseze informatii sub decupaj, asa ca a refacut complet status bar-ul pentru a afisa informatii in acele “urechi” ale ecranului iPhone 8, angajatii fiind destul de mandri cu ceea ce au realizat.

iPhone 8 Arata Aplicati Ecran

iPhone 8 are aceste informatii dezvaluite multumita unei versiuni a iOS 11 GM care a fost lansata “din greseala” de catre compania Apple in cursul noptii trecute. iOS 11 GM va fi lansat pe 12 septembrie dupa ce va fi prezentat iPhone 8 pentru lumea intreaga, iar marti va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte Apple si noi inca nu stim.