iPhone 8 – Asa Arata Aplicatiile pe Noul Ecran

iPhone 8 are noul mod de a afisa aplicatiile pe ecran prezentat multumita iOS 11 GM si a unor dezvoltatori priceputi in a descoperi ce face compania Apple.

iPhone 8 are aplicatiile prezentate pe noul ecran cu decupaj multumita iOS 11 GM si a unor dezvoltatori suficient de priceputi pentru a demonstra totul pentru utilizatori. Puteti vedea si in clipul video de mai jos si in imagini ca Apple a gandit iPhone 8 cu aplicatii care au titlurile afisate direct sub decupaj, schimbarea fiind oferita cu iOS 11, acum aplicatiile avand oricum titluri mai mari decat in trecut.

iPhone 8 va avea deasemenea status bar-ul impartit in doua parti, urechi cum le numesc angajatii Apple, acestea urmand a afisa informatiile pe care le vedem acum pe intregul status bar in vechile modele ale iPhone. In partea stanga a status bar-ului iPhone 8 vom vedea informatiile despre ora si localizare GPS, in timp ce in partea dreapta vom vedea informatiile de conectivitate, plus cele pentru baterie.

iPhone 8 va inghesui in partea stanga a status bar-ului ora si iconita care ne spune daca aplicatiile folosesc GPS-ul, acestea fiind in mod obisnuit afisate in centru/dreapta. In partea dreapta a status bar-ului iPhone 8 vom vedea informatii despre baterie, semnal, AirPlane Mode, Bluetooth si Wi-Fi, cu animatii care fac foarte frumos trecerea intre iconite, toate acestea fiind afisate pe vechile iDevice-uri in stanga si dreapta status bar-ului.

iPhone 8 – asa arata aplicatiile pe noul ecran

iPhone 8 va grupa multiple iconite in partea dreapta a status bar-ului, iar animatiile vor fi afisate pentru momentele in care conectam telefonul la o sursa de energie. Apple a gandit destul de interesant aceasta schimbare pentru status bar-ul iPhone 8, insa acum toate aceste iconite vor fi inghesuite intr-un mod care ar putea genera destul de multe comentarii negative de la clientii companiei americane.

iPhone 8 Arata Aplicati Ecran 1

iPhone 8 avea nevoie de o schimbare de acest gen pentru ca acel decupaj din partea superioara a ecranului nu permitea afisarea status bar-ului ca s pana in momentul lansarii sale. Apple nu avea cum sa renunte la status bar, nici cum sa afiseze informatii sub decupaj, asa ca a refacut complet status bar-ul pentru a afisa informatii in acele “urechi” ale ecranului iPhone 8, angajatii fiind destul de mandri cu ceea ce au realizat.

iPhone 8 Arata Aplicati Ecran

iPhone 8 are aceste informatii dezvaluite multumita unei versiuni a iOS 11 GM care a fost lansata “din greseala” de catre compania Apple in cursul noptii trecute. iOS 11 GM va fi lansat pe 12 septembrie dupa ce va fi prezentat iPhone 8 pentru lumea intreaga, iar marti va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte Apple si noi inca nu stim.

12 COMENTARII

  1. Este totul gandit f logic, mai ales ca nimeni nu prea mai are nevoie de info carrier name..si mi se pare f tare, plus ca daca se plange f f multa de o anumita chestie se rezolva pana in ios 11.1

  2. E,si tu…nu ai vazut ca noul ios are alt sunet la incarcare si alta animatie cand se transfera fisiere?Cui crezi ca ii mai pasa de altceva,cand are asemenea noutati mirobolante?(P.S. ce om normal la cap se uita si slaveste chestiile astea penibile?Astea sunt functii?).

  3. Sunt “functii” mai ales cand Apple nu e in stare sa iti permită reglarea volumului separat pentru apeluri de alte notificari..si individual in functie de aplicație alt sunet de notificare…normal ca ne minunamla orice kk in plus oferit de astia…bine ca ii bate in benchmarks oe alții cu android…dar la personalizare sunt chiar și acum foarte deficitari…insa raman pe ios inca un pic…