iPhone 8 64 GB Gri Confirmat de o Imagine

iPhone 8 64 GB gri este confirmat de o imagine cu un sticker care ar urma sa fie lipit pe cutiile telefoanelor ce ar trebui sa fie vandute in Europa.

iPhone 8 64 GB Gri este confirmat de o imagine aparuta in cursul noptii trecute pe internet, ea parand a fi una dintre cele care urmeaza sa fie lipite pe cutiile telefonului Apple. Puteti vedea mai jos ca vorbim despre un sticker care seamana foarte bine cu cele care ajung pe cutiile Apple, el parand sa confirme denumirea iPhone 8 pentru viitorul telefon, dar si modelul cu 64 GB spatiu de stocare.

iPhone 8 a fost zvonit in repetate randuri ca fiind pregatit pentru lansare cu 64 GB spatiu de stocare in versiunea standard, iar stickerul arata exact asta. Stickerul are deasemenea 4 coduri de bare, toate fiind partial acoperite de catre cel care a facut imaginea, semn ca ele ar putea fi folosite pentru a dezvalui identitatea celor care ar fi produs acest sticker pentru iPhone 8 in fabricile partenerilor Apple.

iPhone 8 are pe acest sticker toate elementele standard pe care le gasim si pe stickerele normale, iar aici ne referim si la informatiile pentru certificare, modelul parand sa fie cel pentru Europa. Puteti vedea pe sticker ca apare inclusiv marcajul RO pentru Romania, deci teoretic vorbim despre un sticker care ar trebui sa fie lipit pe cutiile iPhone 8 care vor fi vandute in Europa de catre compania Apple si partenerii sai de pe continent.

iPhone 8 64 GB gri confirmat de o imagine cu stickerul cutiei

iPhone 8 64 GB Gri Confirmat Imagine

iPhone 8, sau mai bine zis stickerul pentru el, are deasemenea un marcaj foarte important, luna septembrie a anului 2017, semn ca atunci ar trebui sa ajunga in magazine. Din moment ce Apple pregateste deja stickere pentru cutiile iPhone 8, este destul de clar ca sunt unele unitati pregatite pentru a fi puse in vanzare in magazine in cursul lunii septembrie, dar nu va bucurati prea tare deocamdata.

iPhone 8 poate fi de fapt iPhone 7S si nu acel iPhone X pe care compania Apple l-a pregatit cu carcasa din sticla si ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch. Faptul ca acest sticker confirma denumirea iPhone 8 pentru telefoanele Apple si o posibila lansare in septembrie nu confirma si faptul ca vorbim despre iPhone X, adica modelul cel mai scump care va fi lansat anul acesta cu cele mai mari modificari.

iPhone 8 si iPhone X au fost zvonite a fi vandute in versiuni cu minim 64 GB spatiu de stocare, iPhone 7 neavand un asemenea model, asa ca orice este posibil in baza acestui sticker. Stickerul pare a fi real, insa chinezii falsifica orice, inclusiv aceste stickere, dar imi vine greu sa cred ca le-ar falsifica pe cele pentru Europa, asa ca parerea mea este ca vedem un sticker real pentru iPhone 8, indiferent ce model va fi acesta.

 

4 COMENTARII

  1. Eu zic ca 8-ul va veni cu 64,128 și 256 iar iPhone X cu 128,256 și 512. Upgradează Apple și pe cele normale(8-ul adică) cu ocazia celor 10 ani. Mai ales datorită 4K la 60 fps dacă va fi posibil și pe 8 nu doar pe iPhone X.