Apple TV 5 va avea un Procesor de Ultima Generatie

Apple TV 5 va fi Echipat cu un Procesor de Ultima generatie, conform unor informatii descoperite in cursul acestei zile multumita iOS 11 GM al celor de la Apple. Conform iOS 11, Apple TV 5 va avea un chip A10 Fusion lansat de catre compania Apple anul trecut impreuna cu iPhne 7, acesta fiind capabil sa redea filmele in format 4K la 60 FPS pe care iPhone X le va putea inregistra, si care ar putea fi disponibile in iTunes.

Apple TV 5 va avea practic exact acelasi chip A10 Fusion precum iPhone 7 Plus deoarece acesta urmeaza sa aiba in interior si 3 GB RAM oferiti de catre Apple. Vorbim despre un procesor foarte performant pe care Apple TV 5 il va oferi pentru clientii care-l vor cumpara, el reprezentand un upgrade major fata de vechiul chip A8 cu 2 GB RAM implementat de catre Apple in Apple TV 4 in 2015.

Apple TV 5 va avea un procesor de ultima generatie

Apple TV 5 va avea acest chip 10 Fusion pentru ca el are si suficienta putere de procesare pentru a face decodare HEVC pentru a reda continut 4K, la fel ca iPhone 7 Plus. Apple TV 5 este deasemenea capabil sa ruleze aplicatii si jocuri care sunt disponibile in AppStore, astfel ca puterea de procesare este un aspect esential pentru un produs pe care Apple vrea sa il vada in casele tuturor fanilor sai.

Apple TV 5 va fi prezentat pe data de 12 septembrie de catre compania Apple, iar lansarea oficiala ar putea avea loc tot luna aceasta, dar deocamdata nu se stie si ce pret ar putea fi perceput pentru el.