Apple TV 5 – Noua Functie de Redare in 4K

Apple TV 5 va fi deasemenea prezentat impreuna cu iPhone X si iPhone 8 la conferinta Apple din 12 septembrie, desi putina lume pare sa-i mai acorde atentie acestui produs al celor din Cupertino. In cursul zilei de ieri el a avut confirmata una dintre cele mai importante functii pe care urmeaza sa le anunte compania Apple, mai exact cea pentru redare de clipuri video 4K, Apple TV 5 fiind primul produs din serie cu asemenea suport.

Apple TV 5 va putea reda clipruri video 4K, fie ca ele vor fi incarcate din iPhone, sau din iTunes, important fiind suportul pentru a le putea vedea intr-un final. iOS 11 a confirmat implementarea functiei in Apple TV 5, insa confirma si faptul ca va fi necesara o conexiune de internet de minim 15 Mbps pentru a beneficia de aceasta functionalitate, in caz contrar redarea putand fi blocata automat de sistem.

Apple TV 5 ar trebui, teoretic, sa ascunda optiunea de redare 4K din iTunes, sau alte servicii, daca nu avem o conexiune de minim 15 Mbps, deci pentru cei cu conexiu mobile va fi o problema. Apple TV 5 are deasemenea confirmat suportul pentru redarea de clipuri video informat Dolby Vision, sau HDR 10, deci utilizatorii cu televizoare de ultima generatie se vor putea bucura intr-adevar de ceea ce ofera ele.

Apple TV 5 nu are deocamdata un posibil pret stabilit de catre compania Apple, insa probabil va costa cam la fel de mult ca Apple TV 4 in momentul lansarii. Vorbim despre preturi de, cel mai probabil, peste 100 de dolari pentru Apple TV 5, dar ramane e vazut ce va decide sa anunte compania Apple pe 12 septembrie.

Apple TV 5 Noua Functie Redare 4K