Prima Pagina Apple TV Apple TV 5 – Noua Functie de Redare in 4K

Apple TV 5 – Noua Functie de Redare in 4K

Apple TV 5 va fi deasemenea prezentat impreuna cu iPhone X si iPhone 8 la conferinta Apple din 12 septembrie, desi putina lume pare sa-i mai acorde atentie acestui produs al celor din Cupertino. In cursul zilei de ieri el a avut confirmata una dintre cele mai importante functii pe care urmeaza sa le anunte compania Apple, mai exact cea pentru redare de clipuri video 4K, Apple TV 5 fiind primul produs din serie cu asemenea suport.

Apple TV 5 va putea reda clipruri video 4K, fie ca ele vor fi incarcate din iPhone, sau din iTunes, important fiind suportul pentru a le putea vedea intr-un final. iOS 11 a confirmat implementarea functiei in Apple TV 5, insa confirma si faptul ca va fi necesara o conexiune de internet de minim 15 Mbps pentru a beneficia de aceasta functionalitate, in caz contrar redarea putand fi blocata automat de sistem.

Apple TV 5 ar trebui, teoretic, sa ascunda optiunea de redare 4K din iTunes, sau alte servicii, daca nu avem o conexiune de minim 15 Mbps, deci pentru cei cu conexiu mobile va fi o problema. Apple TV 5 are deasemenea confirmat suportul pentru redarea de clipuri video informat Dolby Vision, sau HDR 10, deci utilizatorii cu televizoare de ultima generatie se vor putea bucura intr-adevar de ceea ce ofera ele.

Apple TV 5 nu are deocamdata un posibil pret stabilit de catre compania Apple, insa probabil va costa cam la fel de mult ca Apple TV 4 in momentul lansarii. Vorbim despre preturi de, cel mai probabil, peste 100 de dolari pentru Apple TV 5, dar ramane e vazut ce va decide sa anunte compania Apple pe 12 septembrie.

Apple TV 5 Noua Functie Redare 4K

 • Srb Srb

  Superb

 • nailbombmax

  O mizerie, dupa 2 ani nu au fost in stare sa bage HBO GO, IMDB….etc. La fel va fi si 5….

 • Srb Srb

  Ce iti trebuie hbo go cand ai hbo now?!?

 • Misu Carmol

  Modest la noi, oarecum ok in tari cu apa calda, dupa Netflix, Amazon Prime, samd! Concluzie, nefolositor! Cat despre fixatia “superb” asta e deja patologica la tine! 🤣

 • Srb Srb

  Pai e superb pt ca avem vpn

 • nelutul

  Srb tu de unde naiba ?esti pe bune?

 • Srb Srb

  De unde ce? Nu te poti exprima astfel incat sa putem intelege ce doresti?

 • Giani66

  Ce-mi plac mie mocofanii care habar nu au si posteaza pe aici …

 • Giani66

  Nu au avut in viata lor un produs ok de apple dar isi dau cu parerea …

 • F(x)

  Știe careva dacă generația 5 are HBO GO implementat? De fapt cred ca se poate descarca din AppStore, nu?
  Am un Samsung smart, producție 2012 si aplicația Netflix nu s-a mai updatat din ianuarie 2016, drept urmare nu pot vedea filmele cu subtitrare în limba romana
  Ma bate gândul sa iau in Apple TV
  Ma poate sfătui careva daca e alegerea cea mai buna?