iOS 11 si Recordul Stabilit pentru iPhone si iPad

iOS 11 a stabilit un adevarat record pentru iPhone si iPad anul acesta, compania Apple parand sa doreasca sa faca software cat mai lipsit de probleme pentru clientii sai, iar asta a dus la lansarea a nu mai putin de 10 versiuni beta ale sistemului de operare in decurs de 3 luni.

iOS 11 are in imaginea de mai jos prezentata evolutia procesului de dezvoltare in decursul a aproximativ 100 de zile pana in prezent, perioada de testare nefiind cea mai lunga, insa numarul de versiuni lansate a depasit cu mult ceea ce am vazut pana acum.

iOS 11 a avut din ce in ce mai multe versiuni beta lansate pe masura ce ne-am apropiat de ziua lansarii, compania Apple oferind actualizarile chiar si la mai putin de o saptamana una de cealalta, desi in mod normal doua saptamani le desparteau.

iOS 11 ar trebui sa fie una dintre cele mai bune versiuni finale ale sistemului de operare pentru iPhone si iPad lansate de catre compania Apple, iar asta multumita numarului mare de versiuni beta pe care cei din Cupertino le-au pus la dispozitia dezvoltatorilor.

iOS 11 va fi prezentat in mod oficial in cursul zilei de maine de catre compania Apple, insa lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc saptamana viitoare pentru toti utilizatorii de iPhone si iPad din lumea intreaga.

iOS 11 Recordul Stabilit iPhone iPad