Prima Pagina iOS 11 iOS 11 si Recordul Stabilit pentru iPhone si iPad

iOS 11 si Recordul Stabilit pentru iPhone si iPad

iOS 11 a stabilit un adevarat record pentru iPhone si iPad anul acesta, compania Apple parand sa doreasca sa faca software cat mai lipsit de probleme pentru clientii sai, iar asta a dus la lansarea a nu mai putin de 10 versiuni beta ale sistemului de operare in decurs de 3 luni.

iOS 11 are in imaginea de mai jos prezentata evolutia procesului de dezvoltare in decursul a aproximativ 100 de zile pana in prezent, perioada de testare nefiind cea mai lunga, insa numarul de versiuni lansate a depasit cu mult ceea ce am vazut pana acum.

iOS 11 a avut din ce in ce mai multe versiuni beta lansate pe masura ce ne-am apropiat de ziua lansarii, compania Apple oferind actualizarile chiar si la mai putin de o saptamana una de cealalta, desi in mod normal doua saptamani le desparteau.

iOS 11 ar trebui sa fie una dintre cele mai bune versiuni finale ale sistemului de operare pentru iPhone si iPad lansate de catre compania Apple, iar asta multumita numarului mare de versiuni beta pe care cei din Cupertino le-au pus la dispozitia dezvoltatorilor.

iOS 11 va fi prezentat in mod oficial in cursul zilei de maine de catre compania Apple, insa lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc saptamana viitoare pentru toti utilizatorii de iPhone si iPad din lumea intreaga.

iOS 11 Recordul Stabilit iPhone iPad

 • creed

  Îl am instalat pe doua iPhone , pe un iPhone 6 și un iPhone 7, ambele se comporta exemplar cu iOS 11 . Primele 2 beta (dezvoltator) au fost cu probleme , in rest … excelent !

 • Bogdan

  Nu conteaza cate versiuni beta se lanseaza. Importat e numerul de build uri

 • Srb Srb

  pe ipad pro merge uns fara probleme

 • Misu Carmol

  Pe I7 Plus merge ok.

 • calibru

  Pe iPhone 7 e slow rău .. Am crezut că doar eu am asemenea probleme dar se pare că e worlwide toată mizeria asta .. are lag , se blochează , animații foarte lente de zici că e un 4s .. Nu înțeleg cum de un 5s se descurcă mai bine ca un iPhone 7 🙁

 • Leo MC

  Este de la telefonul tău, resetează-l.

 • Ramona_Belgia

  Eu am 6s Plus,IPad Air 2 -și ios 11 este extrem de slab, se blochează aplicațiile telefonul /iPad-ul,are lag-uri tot mai dese,e dezamăgire totală. Am resetat ambele aparate Apple și e aceeași problemă!👎👎👎👎👎👎

 • robertdragon

  Știe cineva când apare oficial iOS 11 ?

 • marsell

  Imi e dor de ios 4, 5, 6 cele mai reusite versiuni de ios de la 7-10 numai panarame