iPhone 8 – De ce este Aleasa Cifra 8 de Apple

iPhone 8 are cifra 8 aleasa, cel mai probabil, de Apple din cauza importantei pe care aceasta o are pentru chinezii de rand, vanzarile putand creste pe masura.

iPhone X si iPhone 8 vor fi lansate impreuna de catre compania Apple, cele doua telefoane avand menirea de a creste substantial vanzarile unei serii de telefoane care pare sa aiba o crestere limitata. Vorbim despre iPhone X si iPhone X care ar trebui sa genereze noi miliarde de dolari pentru compania Apple desi T3 2017 este vazut ca un trimestru fiscal in care vanzarile iPhone au scazut substantial, asa cum era de asteptat.

iPhone X este versiunea aniversara a iPhone care este lansata la 10 ani din momentul aparitiei primului model, iar iPhone 8 este una oportunista, pentru ca denumirea sa trebuia sa fie iPhone 7S. Apple a ales totui ca denumirea noului model al iPhone sa fie iPhone 8, iar conform analistilor acesta este cel mai norocos numar in viziunea chinezilor, asa ca Apple ar trebui sa beneficieze deasemenea de pe urma sa.

iPhone 8 ar trebui sa fie dorit de chienzi mai mult decat orice alt model de telefon mobil pentru ca, in viziunea lor, cifra 8 reprezinta un cuvant care rostire seamana foarte mult cu expresia “imbogatire”. Suna ciudat, suna stupid, dar pentru chinezi aceste lucruri conteaza si daca Apple a lansat culoarea aurie pentru linia iPhone acum cativa ani special pentru China, de ce sa nu “sara” peste iPhone 7S pentru a lansa iPhone 8 specialc pentru China ?

iPhone 8 – De ce este Aleasa Cifra 8 de Apple

iPhone 8 si iPhone X trebuie sa recucereasca piata din China pe care compania Apple a pierdut-o acum 2 ani si in care vanzarile i-au scazut semnificativ in ultimii ani. iPhone 8 cu a sa cifra norocoasa ar trebui sa convinga chinezii sa cumpere iPhone pentru a avea noroc, Samsung Galaxy Note 8 beneficiind de pe urma aceleaiasi cifre norocoase, iar Samsung ar putea profita deasemenea de pe urma ei.

iPhone 8 genereaza in momentul de fata interes mai mare decat Phone 7 in randul chinezilor, semn ca exista un potential foarte mare pentru cresterea vanzarilor. Desigur ca iPhone 8 trebuie sa aduca si functii foarte bune pentru a putea concura cu cele ale producatorilor locali de telefoane mobile, Samsung avand deasemenea probleme in aceasta privinta, dar nereusind sa o rezolve.

“Eight is the luckiest number in China because it sounds similar to the phrase meaning “to get rich.” Mentions of “iPhone 8” on popular Chinese social media platform Weibo – an indicator of consumer interest – were running slightly ahead of the similar period before the iPhone 7 launch, but were far more muted than with the iPhone 6.”

iPhone 8 vine cu o cifra norocoasa pentru Apple, in viziunea chinezilor, iar numai iPhone X l-ar putea intrece in vanzari in urmatoarele luni, in China sau alte tari de pe glob. iPhone 8 si iPhone X vor fi prezentate de catre compania Apple maine seara incepand cu ora 19:30 si va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate dintre ele in timp ce Tim Cook si managerii Apple le anunta.

iPhone 8 Aleasa Cifra 8 Apple