iPhone X – Produs in Cantitati FOARTE Limitate

iPhone X este produs in cantitati atat de limitate in momentul de fata incat s-ar putea sa il vezi doar in poze si filme pana la inceputul anului 2018.

iPhone X este produs in cantitati foarte limitate de catre cei de la Foxconn pentru compania Apple, numarul zilnic de produse fabricate fiind de zeci de ori mai mic decat cel normal. Mai exact, conform unor informatii furnizate de catre partenerii companiei Apple, iPhone X este produs in doar 10.000 de unitati zilnic de catre cei de la Foxconn, de cam 20 – 30 de ori mai putin decat ce se producea anul trecut pentru seria iPhone 7.

iPhone X are noua versiune de culoare aurie ruginie produsa in cantitatile cele mai mici, acest model urmand a fi indisponibil in momentul lansarii pentru clienti. Se da de inteles deasemenea ca iPhone X in aceasta noua culoare nu va putea fi cumparat pentru o perioada buna de timp dupa lansare pentru ca Apple nu poate produce suficient de multe unitati pentru a vinde chiar din prima zi modelul.

iPhone X este produs in cantitati atat de limitate din cauza faptului ca noile componente sunt livrate cu greu catre cei de la Foxconn, iar asamblarea produsului este si mai dificila. Daca aceasta cifra este corecta, atunci lunar s-ar produce cam 300.000 de unitati ale iPhone X in fabricile partenere ale companiei Apple, cu mult, mult sub necesarul pentru o lansare care sa multumeasca macar o parte din clienti.

iPhone X – produs in cantitati foarte limitate

iPhone X cu 300.000 de unitati produse zilnic nu acopera nici macar o ora de precomenzi pentru acest model, compania Apple inregistrand anual milioane de precomenzi pentru telefoane in primele zile. Seria iPhone 7 s-a vandut in peste 11 milioane de unitati in weekend-ul lansarii, dar iPhone X s-ar produce acum in 300.000 de unitati pe luna, asa ca va puteti imagina in ce situatie ar fi Apple acum.

iPhone X a fost prezentat de catre unii analisti ca fiind disponibil in cantitati extrem de limitate cu 3 – 5 milioane de unitati disponibile pentru ziua lansarii. In realitate, s-ar parea ca aceasta cifra ar fi exagerata cam de 10 ori, daca datele de acum se dovedesc a fi adevarate, iar iPhone X ar putea fi lansat initial in extrem de putine tari din cauza stocurilor extraordinar de reduse pe care Apple le-ar avea.

“Due to component supply constraints, we estimate current production of the OLED iPhone at less than 10k units per day, which means the model will remain in severe short supply for a while. Furthermore, we estimate that the gold version of the OLED iPhone will encounter some production problems and will initially be available only in extremely low volume.”

iPhone X produs in doar 10.000 de unitati zilnic seamana mai mult cu ceva ce ar produce o companie ca Nokia sau Sony in momentul de fata, nu ceva ce ar produce Apple. Sper ca undeva prin comunicatul de presa, analistul Ming-Chi Kuo sa fi “mancat” un 0 la final, sau o alta cifra la inceput, altfel s-ar putea sa vedem iPhone X doar prin pozele si clipurile video facute de catre americani, pana prin 2018.

iPhone X Produs Cantitati Limitate