Prima Pagina iPhone X iPhone X – Produs in Cantitati FOARTE Limitate

iPhone X – Produs in Cantitati FOARTE Limitate

iPhone X este produs in cantitati atat de limitate in momentul de fata incat s-ar putea sa il vezi doar in poze si filme pana la inceputul anului 2018.

iPhone X este produs in cantitati foarte limitate de catre cei de la Foxconn pentru compania Apple, numarul zilnic de produse fabricate fiind de zeci de ori mai mic decat cel normal. Mai exact, conform unor informatii furnizate de catre partenerii companiei Apple, iPhone X este produs in doar 10.000 de unitati zilnic de catre cei de la Foxconn, de cam 20 – 30 de ori mai putin decat ce se producea anul trecut pentru seria iPhone 7.

iPhone X are noua versiune de culoare aurie ruginie produsa in cantitatile cele mai mici, acest model urmand a fi indisponibil in momentul lansarii pentru clienti. Se da de inteles deasemenea ca iPhone X in aceasta noua culoare nu va putea fi cumparat pentru o perioada buna de timp dupa lansare pentru ca Apple nu poate produce suficient de multe unitati pentru a vinde chiar din prima zi modelul.

iPhone X este produs in cantitati atat de limitate din cauza faptului ca noile componente sunt livrate cu greu catre cei de la Foxconn, iar asamblarea produsului este si mai dificila. Daca aceasta cifra este corecta, atunci lunar s-ar produce cam 300.000 de unitati ale iPhone X in fabricile partenere ale companiei Apple, cu mult, mult sub necesarul pentru o lansare care sa multumeasca macar o parte din clienti.

iPhone X – produs in cantitati foarte limitate

iPhone X cu 300.000 de unitati produse zilnic nu acopera nici macar o ora de precomenzi pentru acest model, compania Apple inregistrand anual milioane de precomenzi pentru telefoane in primele zile. Seria iPhone 7 s-a vandut in peste 11 milioane de unitati in weekend-ul lansarii, dar iPhone X s-ar produce acum in 300.000 de unitati pe luna, asa ca va puteti imagina in ce situatie ar fi Apple acum.

iPhone X a fost prezentat de catre unii analisti ca fiind disponibil in cantitati extrem de limitate cu 3 – 5 milioane de unitati disponibile pentru ziua lansarii. In realitate, s-ar parea ca aceasta cifra ar fi exagerata cam de 10 ori, daca datele de acum se dovedesc a fi adevarate, iar iPhone X ar putea fi lansat initial in extrem de putine tari din cauza stocurilor extraordinar de reduse pe care Apple le-ar avea.

“Due to component supply constraints, we estimate current production of the OLED iPhone at less than 10k units per day, which means the model will remain in severe short supply for a while. Furthermore, we estimate that the gold version of the OLED iPhone will encounter some production problems and will initially be available only in extremely low volume.”

iPhone X produs in doar 10.000 de unitati zilnic seamana mai mult cu ceva ce ar produce o companie ca Nokia sau Sony in momentul de fata, nu ceva ce ar produce Apple. Sper ca undeva prin comunicatul de presa, analistul Ming-Chi Kuo sa fi “mancat” un 0 la final, sau o alta cifra la inceput, altfel s-ar putea sa vedem iPhone X doar prin pozele si clipurile video facute de catre americani, pana prin 2018.

iPhone X Produs Cantitati Limitate

 • Srb Srb

  Doamnee

 • Heath

  Deci majoritatea vor rămâne doar cu non-X , și vor trebui sa se împace cu ideea că nu au cel mai bun telefon, nici macar dintre modelele apple

 • “iPhone X este produs in doar 10.000 de unitati zilnic de catre cei de la Foxconn”
  “iPhone X cu 300.000 de unitati produse zilnic nu acopera nici macar o ora de precomenzi”
  Deci pana la urma, cate unitati sunt produse zilnic? Alta chestie care nu inteleg din articol: “compania Apple inregistrand anual milioane de precomenzi pentru telefoane in primele zile”. Nu inteleg de ce ar fi probleme cu stoc-ul, banuiesc ca Apple are macar cateva milioane sau zeci de milioane de unitati in momentul de fata. Nu cred ca maine dupa eveniment Apple incepe sa fabrice iPhone X, in functie de precomenzi.

 • Vaxx

  Sincer arată ca o conserva .. rămân la 7+

 • SS

  Dai o bere ca il am la o saptamana dupa lansare😋
  Ca de fiecare data …
  Ma tampesti cu articolele astea , asa faceai si anul trecut – sunt putine nu apucati valeu mama si eu la o saptamana butonam 7+ roze😜

 • Visan Teodor

  Dacă e adevărat,chestia asta pune compania Apple într-o lumină foarte proastă.Adica tu,cea mai valoroasă companie din lume,care te pricepi de minune sa furi,înșeli,minți, nu ești în stare să îți faci niste calcule cu privire la necesarul de unități?Daca e așa,rușine Apple!

 • Stai liniștit că nu va fi așa. Sunt articole/zvonuri create doar ca să mai umple paginile blog-urilor. Tu chiar crezi că o companie de nivelul Apple nu știe ce face? In fiecare an aceleași zvonuri, stocuri limitate, lansări târzii…dar nimic adevărat. Și mai ales în cazul iPhone X, dacă va costa 1100-1200€, nu cred că se va vinde așa ca și convrigii calzi, încât să rămână Apple fără stoc în primele ore. Nu vă faceți griji, Apple are iPhone pentru toate gusturile și buzunarele.

 • George89

  Nu e Apple cea mai valoroasa companie din lume și nu deține nici cel mai valoros brand

 • corina 👩‍⚕️

  Visan stai jos , esti mocofan !

 • Visan Teodor

  Eu sunt liniștit,știu că sunt zvonuri lansate strict pentru a crește interesul.

 • Visan Teodor

  Eu știu..dar se pare că pe aici, comentatorii cred altceva.

 • Viorel Predatorul

  Păi se spunea că Apple va înregistra vânzări colosale cu iPhone X. Care este adevărul???
  Este jenant că o asemenea companie face dezinformare de proastă calitate ca să creeze confuzie.

 • rundown

  Normal ca vor fi in cantitati reduse. Se repeta istoria de anul trecut cu versiunea jet black:)).
  Adica ce vreti voi acuma stimabililor? Sa se chinuie chinezul, sa traga cate 12 ore pe zi sa va rupa voua norma ca in ziua lansarii sa fie vreo ~10 milioane de terminale disponibile? Se poate dar apoi auzim cum se arunca de mana de pe cladiri din cauza stresului.

 • Mircea

  Eu unul am răbdare.

 • Visan Teodor

  Corina dragă,ți se spune atât de des sa stai jos(in genunchi) încât ți-a intrat în reflex ?Sau e mai corect sa spun “Salut Srb”?

 • NicKel

  putine si sa vezi cu cat de multe probleme

 • Gyany

  Stați liniștiti ca vor avea stoc nelimitat, ca doar asta este interesul lor !
  Se menționează ca stocurile îs limitate, pentru a crea mai mare interes !