iPhone X ar putea avea Casti AirPods Cadou

iPhone X ar putea avea casti AirPods cadou incluse in pachetul cu care va fi vandut de catre compania Apple, gratuitatea urmand a face fericiti multi fani.

iPhone X ar putea avea casti AirPods cadou incluse de catre compania Apple in cutia care va fi livrata clientilor din lumea intreaga dupa cumpararea acestui nou model de telefon. Acesta este zvonul nebun al zilei in legatura cu prezentarea iPhone X si iPhone 8, iar daca informatia se va dovedi a fi adevarata, atunci stiu sigur ca vor exista extrem de multe persoane interesate de un asemenea deal oferit de Apple.

Pretul iPhone X va fi de peste 1100 de dolari, sau euro, asa ca a include AirPods in cutia produsului ar fi un gest fara precedent pentru cei de la Apple si cu siguranta vor exista extrem de multe persoane care vor aprecia miscarea facuta de catre americani. iPhone X cu AirPods in pachet ar reduce cu peste 170 de dolari, sau euro, pretul de baza al produsului, iar asta va face achizitia mult mai usoara pentru multi clienti.

iPhone X este vazut oricum de catre foarte multi fani ai companiei Apple ca un telefon mobil extrem de scump, asa ca adaugarea AirPods in pachet ar schimba complet perspectiva vis-a-vis de el. Desigur ca asta ar afecta serios profitul companiei Apple, deoarece o buna parte din pretul iPhone X este justificat de componentele mult mai scumpe folosite pentru el, in special noul ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch.

iPhone X ar putea avea casti AirPods cadou

iPhone X este cel mai scump model de telefon mobil lansat de catre compania Apple, insa foarte multa lume va dori sa il cumpere anul acesta de la americani. Cu AirPods cadou in cutia iPhone X, cei de la Apple le-ar da o lovitura extrem de dura competitorilor, care nu ofera asemenea beneficii pentru clientii care cumpara telefoane mobile la preturi similare, iar aici ma refer la Samsung Galaxy Note 8, care este foarte scump.

iPhone X a mai avut pana acum zvonuri similare anuntate de catre diversi analisti, insa nimeni nu le-a crezut pentru ca parea si inca pare putin probabil ca Apple sa faca asa ceva. Chiar daca ideea in sine este destul de greu de crezut, asta nu inseamna ca Apple nu ne va face o surpriza foarte frumoasa pentru lansarea iPhone X si ar putea include in cutia telefonului perechea sa de casti AirPods, foarte apreciate.

iPhone X va avea toate detaliile dezvaluite de catre compania Apple in conferinta care va fi organizata in aceasta seara, deci vom afla si daca AirPods vor fi incluse in pachet. In aceasta idee, va astept incepand cu ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile ce vor fi dezvaluite pentru iPhone X, inclusiv posibila includere a castilor AirPods in cutia telefonului mobil.

iPhone X Casti AirPods Cadou