Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 si iPhone X te vor Iradia mai Putin

iPhone 8 si iPhone X te vor Iradia mai Putin

iPhone 8 si iPhone X te vor iradia mai putin descat seria iPhone 7 lansata anul trecut de catre compania Apple, aceasta fiind o adevarata imbunatatire.

iPhone 8 si iPhone X te vor iradia mai putin multumita unor schimbari majore facute de catre compania Apple pentru felul in care functioneaza antenele celor doua telefoane. iPhone 8 si iPhone X au valori SAR mai mici decat cele ale seriei iPhone 7, insa schimbarile dramatice sunt de fapt la iPhone 8 Plus si la iPhone X, deoarece la iPhone 8 inca exista un nivel destul de mare de radiatii emis in timpul folosirii.

iPhone 8 are un nivel de radiatii de 1.36W/KG, cu doar 0.02W/KG mai putin decat iPhone 7, dar mai mult decat iPhone 7 Plus. In cazul iPhone 8 Plus vorbim despre doar 0.99W/KG de radiatii emise in timpul folosirii functiei GSM, cu 0.23W/KG mai putin decat iPhone 7 Plus, dar si cu 0.39W/KG mai putin decat iPhone 7, deci aici avem cu adevarat o imbunatatire majora facuta de catre compania Apple.

iPhone 8 si iPhone X te vor iradia mai putin

iPhone X pe de alta parte are un nivel si mai mic de radiatii fata de iPhone 8 Plus, in cazul sau acesta fiind de 0.98W/KG, diferenta fiind infima intre ele. Totusi, diferenta este mare intre iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 si iPhone 8 Plus, telefonul iradiind totusi mai mult decat oricare dintre modelele lansate inaintea seriei iPhone 6S, cand Apple folosea alte chip-uri modem pentru telefoanele pe care le vindea.

iPhone 8 si iPhone X au practic valori cu mult diferite pentru SAR iar asta deoarece Apple foloseste chip-uri modem diferite in produsele sale in momentul de fata. Incepand cu seria iPhone 7 foloseste modemuri ale Intel, insa nu stim cum sunt impartite si nici nu stim in ce fel ar afecta asta nivelul SAR al iPhone 8 si iPhone X, insa este clar ca daca va pasa de iradiere, ar fi bine sa evitati iPhone 8 cu orice pret.

iPhone 8 si iPhone X iradia Putin

 • Srb Srb

  Superb
  Si sa nu uitam, APPLE TV 4k UMILESTE in perfromante orice android, ca sa nu mai zicem de Note 8….

 • Ninonino

  Srb, fa-o pe aia cu ra-ha-tul vorbitor. Ia vezi, iti iese ca in prezentare?

 • Srb Srb

  a venit salvarea la tine? bum bum note 8

 • Ninonino

  Da ma, chiar ti-a iesit, chiar mai bine. Bravo

 • Adrian

  Ești tare Ninonino cu rahatul vorbitor 😂😂😁😁😂

 • Adrian

  De la iPhone 7 plus anul asta zic pas la iPhone x, dar noul Apple tv și noul Apple watch le voi cumpara.

 • Olimpiu

  Raman la 6s, care e telefon si are si SAR-ul mic

 • Olimpiu

  mic