iPhone 8 si iPhone X Benchmarks – Performante Monstru

iPhone 8 si iPhone X benchmarks confirma performantele uriase ale telefoanelor si faptul ca vor umili orice smartphone Android existent pe piata.

iPhone 8 si iPhone X au noi benchmark-uri inregistrate dupa conferinta ce a avut loc in cursul zilei de marti si noul chip A11 Bionic “isi arata muschii” in aplicatia de benchmarking disponibila pe iOS. In ziua conferintei a aparut un prim benchmark pentru iPhone 8 si iPhone X si acela sugera ca noile telefoane vor avea performante uimitoare, insa nimeni nu l-a luat in serios, dar cele de astazi confirma totul pentru noi.

iPhone 8 si iPhone X vor avea performante de aproape 2 ori mai bune decat cele ale seriei iPhone 7 si cu peste 50% mai bune decat cele ale oricarui smartphone Android. Daca telefoanele Android cele mai performante obtin cam 6600 de puncte in Geekbench, iPhone 8 si iPhone X obtin peste 10300, deci o diferenta de aproape 4000 de puncte, insa ea este si mai mare daca ne uitam la alte modele.

iPhone 8 si iPhone X vor avea performante cu aproximativ 65% – 70% mai mari decat cele ale Samsung Galaxy S8 sau Samsung Galaxy Note 8, diferenta fiind similara fara de LG G6, LG V30, sau One Plus 5. Practic, iPhone 8 si iPhone X sunt “monstri” in ceea ce priveste performantele, rezultatele obtinute in Geekbench fiind cu mult peste asteptarile oricaror fani ai Apple, oricat de inraiti ar fi.

iPhone 8 si iPhone X benchmarks – performante monstru pentru telefoanele Apple

iPhone 8 iPhone X benchmark

iPhone 8 si iPhone X au practic performante cu mult mai bune si decat cele ale laptop-urilor MacBook Pro 13 inch lansate in cursul acestui an pe pietele globale. iPhone 8 si iPhone X intrec si tabletele iPad Pro in performante fara drept de apel si cu asemenea putere de procesare, s-ar putea sa nu existe in 2018 vreun smartphone Android care macar sa le egaleze in ceea ce priveste performantele.

iPhone 8 si iPhone X au performante complet uimitoare, ele fiind oferite pentru toate cele 3 noi modele ale iPhone anul acesta, Apple dorind sa ofere aceeasi putere de procesare pentru toata lumea. Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa aiba performante la fel de bune precum cele ale iPhone X, insa iata ca Apple reuseste sa uimeasca si din acest punct de vedere anul acesta.

iPhone 8 si iPhone X au performante destul de diferite in benchmark-urile facute acum, ele variind intre 8900 de puncte si 10300 in functie de aplicatiile deschise in fundal. Totusi, e posibil ca in final iPhone 8 sa aiba performante mai slabe decat iPhone X si iPhone 8 Plus din cauza faptului ca are doar 2 GB RAM in loc de 3 GB RAM, asa ca ramane de vazut ce vom afla dupa ce telefoanele vor fi disponibile oficial.