iPhone X – Noua Functie Adusa pe Galaxy Note 8

iPhone X si iPhone 8 forteaza implementarea functiei de inregistrare video 4K la 60 FPS pe Samsung Galaxy Note 8 printr-o actualizare software.

iPhone X aduce o noua functie pe Samsung Galaxy Note 8, coreenii pregatind implementarea ei in perioada imediat urmatoare pentru a nu lasa telefoanele Apple cu ea disponibila. Mai exact, compania Apple a anuntat ca iPhone X si iPhone 8 vor fi capabile sa filmeze clipuri video 4K la 60 FPS, insa ele nu vor fi singurele, si poate nici macar primele, deoarece Samsung Galaxy Note 8 ar putea sa le-o ia inainte anul acesta.

iPhone X a motivat compania Samsung sa pregateasca o actualizare pentru Samsung Galaxy Note 8 care ar urma sa permita inregistrarea de clipuri video 4K la 60 FPS. Functia nu este deocamdata disponibila pe Samsung Galaxy Note 8, insa ea a fost descoperita in website-ul Samsung pentru o scurta perioada de timp, Samsung pregatind actualizarea in momentul de fata, ea putand fi lansata inainte ca iPhone 8 sa fie pus in vanzare, iPhone X venind mult mai tarziu.

iPhone X va fi lansat in noiembrie de catre Apple, insa iPhone 8 va fi disponibil peste doar o saptamana, asa ca Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa aiba actualizarea oferita pana atunci. Samsung va dori sa actualizeze Samsung Galaxy Note 8 foarte rapid cu aceasta noua fucntie pentru a intrece iPhone 8 in filmarea 4K la 60 FPS, iPhone X urmand a fi cu siguranta intrecut avand o data de lansare atat de tarzie disponibila.

iPhone X si noua functie adusa pe Samsung Galaxy Note 8

iPhone X Noua Functie Galaxy Note 8

iPhone X si iPhone 8 au inregistrare video 4K la 60 FPS multumita noului chip A11 Bionic, acesta avand o putere de procesare cu 60% – 70% mai buna decat cea a Samsung Galaxy Note 8. In ciuda diferentei enorme in puterea de procesare intre iPhone X, iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8, iata ca inregistrarea 4K la 60 FPS urmeaza sa fie disponibila si pentru acest telefon, dar nu se stie in ce conditii.

iPhone X forteaza implementarea acestei functii in Samsung Galaxy Note 8, insa ea ar putea fi oferita intr-o forma mult mai proasta decat in cazul telefoanelor Apple. Avand putere de procesare atat de mica, Samsung Galaxy Note 8 ar putea inregistra clipurile video 4K la 60 FPS mult mai greu decat pe iPhone X si iPhone 8, procesarea urmand a se face si mai greu pe telefonul celor de la Samsung, dupa cum e si de asteptat.

iPhone X obliga Samsung sa aduca aceasta functie pe Samsung Galaxy Note 8 deoarece pana in 2018 coreenii nu vor mai lansa vreun telefon premium, asa ca ar ramane pana atunci fara functie. iPhone X si iPhone 8 vor uimi cu siguranta cu aceasta functie, iar Samsung Galaxy Note 8 fie le va ajunge cu greu din urma, fie va esua lamentabil acolo unde ar fi trebuit sa ofere ceva grozav.