eMAG – Apple Watch, Reduceri dupa iPhone X, iPhone 8

eMAG are Apple Watch la reducere dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, preturile fiind mai mici cu pana la 1700 de LEI pentru zeci de modele acum.

eMAG are Apple Watch la reducere cu pana la 1700 de LEI dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, magazinul online avand oferte foarte bune la ceasurile inteligente ale companiei Apple, mai ales ca un model complet nou a fost prezentat in cursul zilei de marti.

eMAG are in aceasta pagina modelele Apple Watch care se bucura de reducere de pana la 1700 de LEI in momentul de fata, aceste promotii fiind disponibile cu doar cateva ore inainte ca iPhone 8  sa fie disponibil pentru precomenzi in multe tari impreuna cu Apple Watch 3, exceptand Romania, iPhone X urmand a fi lansat oficial abia in noiembrie.

eMAG vinde astazi la reducere modelele Apple Watch Seria 1 si Seria 3 cu reduceri de pana la 1700 de LEI, cateva zeci de modele fiind in momentul de fata in promotie la magazinul online, ele fiind atat noi, cat si resigilate, deci veti avea de unde sa alegeti exact ceea ce va doriti astazi.

eMAG listeaza in aceasta pagina cele mai multe modele ale Apple Watch pe care le are in promotie incepand de astazi, deschiderea precomenzilor pentru iPhone 8 si iPhone X fiind intr-o ora la Apple, deci aveti timp sa va cumparati acum si un Apple Watch inainte de a va cumpara nou model de iPhone.

eMAG sarbatoreste astazi si 2 ani de Apple Shop, iar in aceasta pagina aveti listate reducerile mari la produse Apple disponibile EXCLUSIV astazi.

eMAG Apple Watch, Reduceri iPhone X iPhone 8