Prima Pagina iPhone X iPhone X – Face ID, merge cu Ochelari si Dezactivare Imediata

iPhone X – Face ID, merge cu Ochelari si Dezactivare Imediata

iPhone X are in Face ID compatibilitate cu unii ochelari de soare, dar si o functie pentru hoti care permite dezactivarea imediata a sistemului.

iPhone X are in Face ID doua functii foarte importante de care trebuie sa stii pentru ca daca te vei hotara sa cumperi noul telefon al companiei Apple, a trebui sa stii de ele. Dupa prezentarea Face ID si a iPhone X, foarte multe persoane au inceput sa puna intrebari in legatura cu functionalitatea sistemului de recunoastere faciala, iar Craig Federighi, omul care a prezentat pe scena momentul penibil al Face ID, ofera cateva detalii interesante.

iPhone X urmeaza sa poata fi deblocat prin Face ID cu multe modele de ochelari de soare, Craig Federighi evitand sa ofere si denumiri de brand-uri pentru ca nu stie. Totusi, el a explicat faptul ca majoritatea ochelarilor de soare permit trecerea luminii infrarosii prin lentile pentru a-i permite Face ID din iPhone X sa ne vada ochii, asa ca sistemul ar trebui sa functioneze foarte bine cu multi dintre ei.

iPhone X ar putea avea probleme cu ochelarii care au un nivel mare de polarizare, deoarece acestia ar putea impiedica trecerea luminii infrarosii pentru Face ID, dar nu sunt expert in materie. Totusi, faptul ca Face ID va functiona cu majoritatea ochelarilor de soare este un lucru foarte bun pentru cei care vor cumpara iPhone X si nu vor dori sa activeze functia care face deblocarea chiar si cand avem ochii inchisi.

iPhone X – Face ID, merge cu ochelari si dezactivarea imediata

iPhone X are si o functie foarte interesanta de securitate pentru Face ID, Craig Federighi explicand-o pentru o intrebare care avea in vedere furtul telefonului. Mai exact, Face ID este dezactivat imediat daca sunt apasate simultan butoanele laterale ale iPhone X, astfel ca din acel moment va fi necesara introducerea codului de siguranta al telefonului pentru a se permite deblocarea utilizand recunoasterea faciala.

iPhone X ar trebui sa blocheze Face ID cand sunt apasate simultan butoanele volume up si butonul lateral pentru blocare, astfel ca nimeni nu va putea accesa telefonul. Apple a implementat aceasta masura de securitate pentru momentele in care iPhone X este predat unei alte persoane, furat, sau cand cineva incearca sa faca autentificarea fara ca noi sa vrem, dar masura de securitate nu este perfecta.

iPhone X Face ID ochelari dezactivare

iPhone X va avea un Face ID foarte complex si gandit pentru a acoperi extrem de multe situatii ale utilizarii obisnuite, insa ramane de vazut cum se va comporta dupa lansarea oficiala. Vor exista cu siguranta si persoane nemultumite de Face ID dupa lansarea iPhone X, insa ramane sa vedem daca din cauza dificultatilor in recunoasterea fetelor, sau a greutatii cu care se face deblocarea.

 • Srb Srb

  Superb

 • superdry

  Momentul “penibil” e cand vedem titlurile notificărilor push iDevice , zici ca sunt scrise de vreo pipiță de la CanCan .
  Ala moment penibil !

 • Srb Srb

  la ce te referi? ce nu iti convine? nu iti apar cum trebuie titlurile pe samsungul sh?

 • drohg

  Superb

 • drohg

  Super superb

 • Puffy Mic

  Conform Phone Arena, cică iPhone X nu ar fi chiar grozav la nivel de baterie, ar fi sub iPhone 7, dar la egalitate cu iPhone 7 plus. Nu știu dacă este chiar ”Invoație” a la Apple.

 • sergiu

  Cum adică sub iPhone 7, dar la egalitate cu iPhone 7 plus? 😅 Pai plus-ul are întotdeauna mai multa autonomie.

 • Au facut ei testele, sau… ? :))

 • Tu te auzi cum aberezi? Sub iPhone 7 dar la egalitate cu 7 plus? Dacă este la egalitate cu 7 plus înseamnă că este peste 7, deoarece 7 plus este peste 7. Exact ce a declarat și Apple, că X oferă cu până la 2 ore mai multă autonomie ca 7.

 • Deci va funcționa doar cu Ray Ban. Așa că cei care aveți ochelari luați de la Dragonul Roșu, ori vă luați Ray Ban, ori nu vă luați iPhone X.

 • Adi

  Loool. Snobilor!!!!!

 • 😀 Stai liniștit, era o glumă. Eu nu am și nici nu am avut vreodată Ray Ban. Eu îmi iau toți ochelarii de soare de la optica.

 • superdry

  Ce se mai șterg pe aici comentariile care nu convin 🙂

 • Catalin

  Auzi inceputul:

  “iPhone X are in Face ID doua functii foarte importante de care trebuie sa stii pentru ca daca te vei hotara sa cumperi noul telefon al companiei Apple, a trebui sa stii de ele.” – G. Hagi

  Eu nu cred ca se sterg comentariile 🤣 ai ia ia ia iai!!

 • Flash

  s-a dus pe pluta progresu cu “hai sa vedem cat de repede merge acum deblocarea la telefonul X -> wow, aproape instantaneu” de la insesizabil am ajuns la cateva secunde pana iti duci la mecla, pana glisezi. WOW !!!!

 • Visan Teodor

  Înjuratura pe 2018: dacă-ți dau una nu te mai recunoaște nici IPhone-ul.