iPhone X – Stocuri Extrem de Reduse la Lansare

iPhone X va avea stocuri extrem de reduse pentru lansarea pregatita de catre compania Apple incepand cu data de 3 noiembrie, iata la ce se asteapta analistii.

iPhone X va avea stocurie xtrem de reduse la lansare si nu este nevoie sa fii analist sau fizician pentru a-ti da seama ca Apple va avea probleme extrem de mari cu noile sale telefoane. iPhone X este lansat tarziu de catre compania Apple deoarece sunt probleme foarte mari cu productia, cam 10.000 de unitati fiind fabricate zilnic, de 50 de ori mai putine decat se intampla anul trecut cu telefoanele din seria iPhone 7.

iPhone X este produs in cantitati extrem de mici si de aceea este Apple fortata sa-l lanseze in noiembrie, dar nici macar atunci nu vor exista cantitati suficiente pentru a acoperi cererea. iPhone X este estimat in 2017 ca fiind pregatit pentru a fi vandut in 45 – 50 de milioane de unitati de catre compania Apple, insa cifra pare una astronomica daca ne uitam la cat de mica este productia acum.

iPhone X este totusi estimat a fi disponibil in cantitati extrem de limitate pana la jumatatea anului 2018, lucru foarte usor de crezut daca ne uitam la ceea ce se intampla acum. Initia se estima ca iPhone X va fi disponibil in 3 – 5 milioane de unitati in perioada lansarii, insa avand in vedere ca aceasta a fost amanata pentru noiembrie, e posibil ca in final cifra sa fie una cu mult mai mare.

iPhone X – stocuri extrem de reduse la lansare

iPhone X ar trebui sa aiba pana atunci productia crescuta semnificativ de catre compania Apple, mai ales ca lumea nu cumpara iPhone 8 si iPhone 8 Plus in cantitati mari. In aceasta idee, productia iPhone X ar trebui sa fie mai mare decat cea pentru seria iPhone 8, iar asa Apple sa reuseasca sa-si acopere macar intr-o anumita masura cererea care va fi generata de catre clientii sai.

iPhone X au o rata de productie fara defecte ce este cu mult mai mica decat cea inregistrata pentru oricare alta serie a iPhone lansata pana acum, exceptie facand probabil prima. Cei de la Foxconn au probleme mari cu productia si nu reusesc sa recupereze intarzierile din livrarea componentelor pentru iPhone X, asa ca in acest mod s-a ajuns la o lansare intarziata cu o luna si jumatate fara de normal.

“We believe the fullscreen design and facial recognition features will drive replacement demand for the iPhone X. However, due to supply constraints, we expect market demand won’t be fully met before 1H18. We revise down our forecast for 2017F iPhone X shipments from 45-50 million to around 40 million units, but we therefore revise up our 2018 iPhone X shipment estimate to 80-90 million units.”

iPhone X a fost anuntat intr-un zvon ca avand lansarea intarziata cu o luna, mai nimeni nu l-a crezut atunci, insa iata ca lucrurile s-au dovedit a fi adevarate. Cam la acelasi lucru ne putem astepta si acum cu aceste detalii privind stocurile, lansarea iPhone Xurmand af ace putini clienti multumiti deoarece Apple va avea dificultati prea mari in a isi onora comenzile plasate incepand cu data de 27 octombrie.

iPhone X Stocuri Reduse Lansare