Samsung Galaxy Note 8 Lansat Odata cu iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat in aceeasi zi in care precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost initiate de catre compania Apple.

Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat impreuna cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus astazi, doar ca in cazul produselor celor de la Apple vorbim numai despre precomenzi deschise incepand de azi. Samsung Galaxy Note 8 a fost anuntat pe 23 august si disponibil pentru precomanda incepand din acea data, in timp ce iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt deocamdata disponibile numai pentru precomanda si vor fi lansate pe 22 septembrie.

Samsung Galaxy Note 8 are parte de o lansare fara fast si fara a prea fi bagat in seama, chiar daca nici iPhone 8 nu are parte de prea multa atentie din partea fanilor Apple. Totusi, Samsung Galaxy Note 8 este dus in derizoriu astazi pentru majoritatea presei se concentreaza pe precomenzile iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch 3 si Apple TV 4K, acestea fiind surprinzator de slabe in comparatie cu alte “lansari”.

Samsung Galaxy Note 8 s-ar fi precomandat in de 2 ori mai multe exemplare decat predecesorul sau, ajungand la 800.000 de precomenzi numai in Coreea de Sud. Coreenii iubesc Samsung, deci era de asteptat sa precomande Samsung Galaxy Note 8 in cantitati mari, dar acolo si iPhone are in general vanzari foarte bune, asa ca si seria iPhone 8 ar putea inregistra cateva sute de mii de precomenzi in urmatoarele zile.

Samsung Galaxy Note 8 lansat impreuna cu iPhone 8

Lansarea Samsung Galaxy Note 8 in aceeasi zi cu deschiderea precomenzilor iPhone 8 si iPhone 8 Plus este cu siguranta o situatie pe care cei de la Samsung au dorit sa o evite, dar n-au putut controla nimic. Apple a anuntat seria iPhone 8 la peste doua saptamani distanta de Samsung Galaxy Note 8, asa ca americanii au stitu foarte bine cum sa programeze lucrurile de la bun inceput.

Samsung Galaxy Note 8 a avut parte de review-uri foarte bune din partea celor care au testat telefonul, el fiind practic un Samsung Galaxy S8 cu o camera duala si alte imbunatatiri minore. Din primele mele minute cu Samsung Galaxy Note 8 nu pot decat sa spun ca-mi aduce aminte de Samsung Galaxy S8, doar ca este prea mare si prea greu de utilizat, avand o forma destul de neobisnuita si incomoda.

Samsung Galaxy Note 8 este lansat inclusiv in Romania astazi pentru ca Samsung isi organizeaza in mod obisnuit lansarile in acest mod, Apple invatand de la coreeni cum s actioneze. Samsung Galaxy Note 8 nu va avea vreodata vanzari mai bune decat iPhone 8, iar lansarea in umbra telefoanelor Apple nu va schimba cu abslut nimic evolutia telefonului, pentru ca n-ar fi avut succes chiar daca iPhone 8 s-ar fi lansat in alta zi, inainte sau dupa el.

Samsung Galaxy Note 8 Lansat iPhone 8