iPhone X – cat din Carcasa e Acoperita de Ecran

iPhone X are cel mai bun raport ecran - carcasa dintre toate modelele iPhone lansate pana acum, iPhone 8 si iPhone 8 Plus ramanand cu aceeasi problema in 2017.

iPhone X este telefonul Apple cu cel mai mare ecran folosit vreodata de catre americani, iar aici luam in considerare diagonala totala anuntata de catre cei din Cupertino. iPhone X are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, insa in partea sa superioara exista un decupaj care acopera o parte din ecran si lasa doua margini disponibile pentru a afisa informatii din status bar si a oferi unele functii pentru utilizatori.

iPhone X este si modelul de iPhone care are cel mai bun raport ecran – carcasa, adica telefonul al carui ecran acopera cea mai mare parte din panoul frontal al carcasei. Mai jos aveti o comparatie intre statisticile similare pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ele aplicandu-se pentru toate modelele iPhone lansate in ultimii 3 ani pe piata, iar iPhone X le intrece pe toate fara probleme, asa cum era de asteptat de la noul model.

iPhone X are nu mai putin de 82% din carcasa acoperita de ecran, iar daca acel decupaj din partea superioara nu ar fi existat, atunci procentul s-ar fi apropiat de 90%. In cazul iPhone 8 si iPhone 8 Plus procentul este cu pana la 13.8% mai mic, al doilea avand raportul mai bun, insa ambele sunt la distanta foarte mare de iPhone X din cauza faptului ca au margini foarte mare intre ecranul efectiv si carcasa.

iPhone X – cat din carcasa este acoperita de ecran

iPhone X Carcasa Acoperita Ecran

iPhone X rezolva una dintre cele mai mari plangeri ale fanilor companiei Apple, cei din Cupertino fiind aspru criticati de spatiul mare din panoul frontal care este o cupat de margini in loc de ecran. iPhone X este primul model de iPhone cu un ecran atat de mare si cu siguranta nu va fi ultimul, o solutie pentru a ascunde acel decupaj urat putand aduce mai multe laude decat altceva pentru Apple.

iPhone X are si 458 de pixeli per inch cu noul ecran, cu peste 10% mai mult decat ceea ce ofera iPhone 8 Plus, deci are practic un ecran care va afisa imagini mult mai clare. iPhone X aduce foarte multe schimbari bune pentru seria de telefoane ale companiei Apple si ele vor fi cu siguranta apreciate de catre foarte multi dintre clientii care vor cumpara noul model de telefon dupa ce va fi lansat oficial.

iPhone X are in momentul de fata programata data de lansare pentru ziua de 3 noiembrie, precomenzile urmand a incepe pe 27 octombrie, inclusiv in Romania. Daca sunteti interesati sa cumparati iPhone X, atunci il puteti precomanda chiar acum inclusiv din Romania prin aceasta pagina, insa livrarile vor incepe abia din 3 noiembrie, pentru ca atunci are loc lansarea globala a telefonului.

iPhone X Carcasa Acoperita Ecranul