iPhone 8 si iPhone X au Difuzoare Mai Bune

iPhone 8 si iPhone X au difuzoare stereo mult mai bune decat cele din seria iPhone 7, Apple facand un upgrade major pentru aceste componente.

iPhone 8 si iPhone X au difuzoare mai bune implementate de catre compania Apple, pentru clientii care se uita la filme, sau asculta muzica de pe ttelefoane. Seria iPhone 7 a fost prima in care au fost implementate difuzoare stereo, insa iPhone 8 si iPhone X vin cu o imbunatatire majora din acest punct de vedere, semn ca Apple pune accent pe experienta utilizatorilor care-i folosesc telefoanele.

iPhone 8 si iPhone X au, conform companiei Apple, difuzoare stereo care sunt cu 25% mai puternice decat cele implementate anul trecut in seria iPhone 7. Asta inseamna ca sunetele redate de catre difuzoarele stereo ale iPhone 8 si iPhone X se vor auzi mult mai puternic si, probabil, mai clar decat ceea ce experimentam cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca vom putea asculta muzica si filme mai des, oriunde am fi.

iPhone 8 si iPhone X au difuzoare mai bune

iPhone 8 si iPhone X au deasemenea difuzoare stereo mai bune care ofera si un bas mai “adanc” decat cel oferit prin difuzoarele stereo folosite in seria iPhone 7. Compania Apple spune ca toate aceste schimbari pentru iPhone 8 si iPhone X vor imbunatati calitatea sunetelor redate prin difuzoarele stereo indiferent daca ascultam muzica, ne uitam la filme, sau folosim difuzorul pentru apeluri tlefonice.

iPhone 8 si iPhone X continua sa ofere difuzoare stereo pentru ca Apple a fost criticata ani de-a randul ca nu ofera o asemenea functionalitate pentru telefoanele sale. Ea a fost implementata pentru seria iPhone 7, a fost apreciata de catre foarte multa lume, iar acum vedem ca iPhone 8 si iPhone X au difuzoare stereo mai bune, deci ne putem astepta ca difuzoarele stereo din iPhone sa fie imbunatatite si in viitor.

“iPhone 8 features redesigned stereo speakers that are up to 25 percent louder and deliver deeper bass. Crank up the volume and enjoy richer-sounding music, videos, and speakerphone calls.”

iPhone 8 iPhone X Difuzoare Bune