Samsung Galaxy S9 Concept cu Decupajul iPhone X

Samsung Galaxy S9 concept preia decupajul iPhone X pentru a ne arata ca nu toti fanii Android il uresc la fel de mult precum fanii companiei Apple.

Samsung Galaxy S9 cu decupajul iPhone X pentru ecran ne arata ca cel putin unii dintre fanii companiei Samsung isi doresc sa aiba parte de o asemenea schimbare pentru produsele coreenilor. Vorbim despre un grafician care pare destul de convins de faptul ca un Samsung Galaxy S9 cu decupaj in ecran precum la iPhone X ar putea avea parte de un succes destul de mare, in ciuda criticilor aruncate acum spre Apple.

Samsung Galaxy S9 cu decupajul preluat de la iPhone X are un ecran foarte mare care acopera aproape tot panoul frontal al telefonului, dupa cum puteti vedea. Vorbim totusi si despre un decupaj foarte mic pentru ecranul acestui Samsung Galaxy S9, el fiind infim in comparatie cu cel pe care compania Apple l-a implementat pentru iPhone X si e greu de spus daca poate fi oferit intr-o masura similara.

Samsung Galaxy S9 concept cu decupajul iPhone X arata dorintele fanilor Android

Samsung Galaxy S9 este zvonit in momentul de fata ca urmand a avea un design identic, sau extrem de similar, cu cel al Samsung Galaxy S8, deci diferit de cel al iPhone X. Totusi, daca Samsung Galaxy S9 ar avea un decupaj in ecranul sau, cred ca doar fanii Apple ar critica compania pentru fapul ca a mai copiat ceva de la iPhone X pentru a-si vinde telefoanele, iar fanii l-ar accepta in final.

Samsung Galaxy S9 cu decupaj in ecran pare, in momentul de fata, ceva improbabil, desi Samsung a inregistrat un brevet de inventie pentru un telefon mobil cu un design precum cel din clipul de mai jos. Nu cred ca Samsung Galaxy S9 va avea un ecran cu un decupaj similar cu cel al iPhone X, dar e posibil ca Samsung sa ia in calcul o asemenea schimbare pentru viitoare modele ale telefoanelor sale.