Nokia 9 – Noul Design Apare in Prima Imagine

Nokia 9 are noul design dezvaluit astazi intr-o prima imagine care a fost publicata de catre o sursa asiatica, ea aratand o evolutie pentru HMD Global.

Nokia 9 are noul design prezentat intr-o presupusa prima imagine preluata direct de la o sursa asiatica, care probabil are acces la detaliile noului telefon al celor de la HMD Global. Puteti vedea mai jos ca vorbim despre o comparatie facuta intre Nokia 2 si Nokia 9 in ceea ce priveste design-ul, ea aratand cat de mare va fi schimbarea pentru noul telefon in comparatie cu cel care se afla in pucntul de jos al ofertei finlandezilor.

Nokia 9 este privit de catre multi ca fiind un smartphone de top pregatit de catre compania HMD Global pentru clientii sai, el fiind zvonit pentru lansare inca de acum cateva luni de zile. Nokia 8 a fost lansat in schimb intre timp si a cam dezamagit pentru ca nu s-a ridicat la asteptarile multor fani ai Nokia, insa atunci s-a spus ca un telefon mai bun este in dezvoltare pentru lansare si se pare ca acesta este Nokia 9.

Nokia 9 in imaginea de mai jos apare ca un nou telefon HMD Global care are doua camere montate in carcasa, un flash LED langa ele si un cititor de amprente sub aceste camere. Camera duala a Nokia 9 este una verticala, iar flash LED-ul este montat intr-o pozitie cam neobisnuita, in partea dreapta a camerei duale, cititorul de amprente fiind vizibil sub camera, asa cum s-a intamplat si la alte telefoane mobile.

Nokia 9 – noul design apare in prima imagine

Nokia 9, conform celor care au publicat informatiile, va avea un ecran AMOLED care nu va acoperi intregul panou frontal, dar va avea o carcasa din sticla. Pe partea de specificatii este asteptat un chip Qualcomm Snapdragon 835 pentru Nokia 9 si, poate, 4/6 GB RAM, insa deocamdata aceste caracteristici nu au fost definitivate de catre compania HMD Global, deci ramane de vazut ce va oferi ea in final.

Nokia 9 ar trebui sa aiba senzori de 12 megapixeli pentru camera duala si ar trebui sa ruleze noul Android 8 Oreo, dar totul depinde de compania HMD. E posibil ca Nokia 9 sa nu fie chiar atat de impresionant precum isi doresc multi dintre fanii companiei Nokia, asa ca daca erati interesati sa vedeti acest telefon pe piata, pregatiti-va pentru o posibila dezamagire mare pe partea de specificatii.

“I bought from the Friends of the Hong Kong version of Nokia 8 actually shipped, just received a WeChat Shun Feng received notice, late for nearly two days. Nokia 9 currently rumored to use the surface AMOLED, not a full screen, back 3D glass. Should still be high-pass Xiao Long 835 to catch the last bus (I hope direct 845 first bus) camera no accident than Nokia 8 “IMX258 level” CMOS is better, or Zeiss lens, raised.”

Nokia 9 ar trebui sa reprezinte, impreuna cu Nokia 8, o renastere pentru compania HMD Global, deoarece foarte multa lume astepta de ceva vreme lansari de noi smartphone-uri premium cu Android. Nokia 9 nu are deocamdata un pret de vanzare stabilit de catre HMD, insa Nokia 8 a fost surprinzator de ieftin, asa ca s-ar putea sa avem parte de o surpriza interesanta si pentru Nokia 9.

Nokia 9 Design Prima Imagine

9 COMENTARII