iOS 11 aduce filmele HDR pe iPad Pro

iOS 11 va aduce filmele in format HDR pe tabletele iPad Pro 2017, ecranul acestora fiind capabil sa redea acest tip de continut fara probleme.

iOS 11 va fi lansat maine de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar una dintre schimbarile importante aduse pentru utilizatori are in centru iPad Pro. Martea trecuta compania Apple a anuntat ca va include in iTunes noi tipuri de filme in format 4K HDR special pentru Apple TV 4K, utilizatorii urmand a avea parte de un upgrade gratuit pentru continutul cumparat din iTunes Store.

iOS 11 va fi lansat maine, iar pentru cei care au iPad Pro va aduce posibilitatea de a descarca filme in format HDR pe tablete direct din iTunes Store. iPad Pro este o tableta care are ecran HDR, insa compania Apple permite oricum descarcarea de clipuri video in acest format pe ea, dar clipurile video vor ramane totusi la rezolutie Full HD, nu 4K, pentru ca ecranele au oricum o rezolutie mult mai mica.

iOS 11 aduce filmele HDR pe iPad Pro

iOS 11 aduce intr-un final pe iPad Pro continutul HDR pe care compania Apple trebuia sa il ofere acum cateva luni pentru ele pentru a el pune in evidenta ecranele. iPad Pro 2017 au fost primele produse ale companiei Apple care au ecrane HDR disponibile pentru utilizatori, insa iata ca abia acum utilizatorii vor avea posibilitatea de a se bucura de ele in totalitate, asa ca vorbim despre o noua functie oferita pentru ele multumita iOS 11.

iOS 11 are o optiune speciala pentru descarcarea de filme HDR din iTunes Store pe iPad Pro 2017, iar ea va trebui activata, altfel filmele vor fi descarcate in format standard.In aceasta idee, dupa ce veti instala iOS 11 pe iPad Pro 2017, asigurati-va ca activati optiunea din aplicatia pentru Configurari a sistemului de operare pentru a fi siguri ca va veti putea bucura de tot ceea ce are de oferit tableta pentru noi.

iOS 11 filme HDR iPad Pro

2 COMENTARII