iPhone 8 – Imagini cu Unitatile Livrate de Apple

iPhone 8 apare in primele imagini direct din China, cutii cu unitatile care vor fi livrate catre clienti fiind pozate de catre persoane care sunt in posesia lor.

5

iPhone 8 apare in, probabil, ultimul leak pentru acest model de telefon al companiei Apple, cutiile care vor fi livrate clientilor saptamana aceasta aparand in primele imagini. Puteti vedea mai jos doua imagini inregistrate in China cu unitati ale iPhone 8 ce sunt ambalate si urmeaza sa fie livrate in tara, sau alte zone din Asia, pentru clientii care au precomandat produsul, disponibil de vineri, iar in Romania in curand in aceasta pagina.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu par sa fi generat vanzari chiar atat de bune pentru compania Apple din cauza faptului ca iPhone X pare sa fie in centrul atentiei in momentul de fata. Compania Apple a lansat iPhone 8 si iPhone 8 Plus ca modele intermediare pana in momentul in care iPhone X va fi lansat oficial, asa ca este perfect normal ca precomenzile sa nu fie chiar atat de mari in aceste zile.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate vineri in cateva zeci de tari de pe glob, iar tot atunci vor incepe si precomenzile in Romania in aceasta pagina si la operatorii de telefonie mobila. Preturile oficiale ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania n-au fost deocamdata anuntate, insa cel mai probabil vor incepe de la 3550 – 3700 de LEI, in functie de ceea ce vor dori sa faca magazinele online din tara.

iPhone 8 Imagini Unitatile Livrate Apple

iPhone 8 Imagini Unitatile Livrate Apple 1