iOS 11 – Vesti Bune pentru Autonomia Bateriei

iOS 11 vine cu vesti bune pentru autonomia telefoanelor iPhone si cel mai probabil inclusiv pentru tabletele iPad, imbunatatirile fata de iOS 10.3.3 fiind mari.

iOS 11 vine cu vesti bune pentru autonomia bateriei, multumita unui nou clip video care o compara pe cea din noua versiune a sistemului de operare cu cea a vechii versiuni a sistemului de operare. Vorbim despre o comparatie facuta intre iOS 10.3.3, actuala versiune publica oferita pentru instalare de catre compania Apple, si iOS 11, viitoarea versiune a sistemului de operare pe care Apple o va lansa maine.

iOS 11 va fi lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch maine, iar astazi aflati la ce va puteti astepta in ceea ce priveste autonomia bateriei pentru iPhone. In clipul video de mai jos avem testate iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, cu iOS 10.3.3 si iOS 11, iar autonomia bateriei este clar mai buna in noua versiune a sistemului de operare, insa doar pentru ultimele doua telefoane mobile ale companiei Apple.

iOS 11 – vesti bune pentru autonomia bateriei

iOS 11 creste cu putin autonomia bateriei pe iPhone 6 si iPhone 6S, dar macar vorbim despre o imbunatatire, fata de un regres, precum in cazul iPhone 5S. Compania Apple nu anunta in mod obisnuit cresteri sau descresteri pentru autonomia bateriei pentru telefoanele iPhone, asa ca nu va asteptati ca versiunea finala a iOS 11 sa ofere asemenea detalii pentru noi, deoarece va amagiti singuri fara rost.

iOS 11 urmeaza sa functioneze pe foarte multe dintre telefoanele iPhone si tabletele iPad care ruleaza iOS 10, exceptie facand cele care au chip A6/A6X, sau mai vechi, implementat de catre compania Apple. Acestea urmeaza sa ramana fara suport pentru a instala iOS 11 fara posibilitatea de a schimba asta, asa ca daca aveti un telefon, sau o tableta, de acest gen, trebuie sa stiti ce va asteapta de maine.