iPhone X – Face ID ironizat de catre Huawei

iPhone X are sistemul Face ID ironizat de catre compania Huawei intr-o tentativa de a-si aduce telefoanele inferioare in atentia presei globale.

iPhone X are Face ID ironizat de catre compania Huawei printr-un nou material promotional care a fost publicat in cursul zilelor trecute de catre chinezi. Mai jos puteti vedea materialul cu pricina, el luand in ras momentul din prezentarea iPhone X in care Face ID a refuzat sa functioneze si sa deblocheze telefonul folosit de catre Craig Federighi pentru prezentarea facuta jurnalistilor invitati la eveniment.

iPhone X nu a avut Face ID ca principala problema atunci, ci faptul ca o masura de securitate a fost declansata de catre cei care au manipulat telefoanele inaintea conferintei. Cei de la Huawei n-au inteles asta, asa cum este si de asteptat de la o companie de acest gen, asa ca au ironizat iPhone X folosind un clovn tris, precum cei de la Huawei, care nu-si poate debloca telefonul folosindu-si fata.

iPhone X – Face ID ironizat de catre Huawei

iPhone X este tratat de catre Huawei ca un telefon care este incapabil sa proceseze functii de inteligenta artificiala, Huawei Mate 10 fiind promovat ca telefonul perfect pentru asta. Huawei promoveaza si noul chip Kirin 970, care are un chi pentru inteligenta artificiala integrat, insa noul chip A11 al Apple ajunge in iPhone 8 vineri si in iPhone X din noiembrie, deci inaintea chinezilor de la Huawei.

iPhone X este folosit de catre Huawei ca o masura disperata de a mai intra in atentia lumii care a inceput sa ignore produsele chinezilor in fata iPhone X si iPhone 8. Toti producatorii ignorati de lume incep sa critice Apple, iar daca Huawei nu poate inova, sau produce altceva important, critica iPhone X si mai tarziu iPhone 8 pentru a putea atrage atentia lumii spre produsele sale, pe care multi nu le doresc.

Let's face it, facial recognition isn't for everyone.Unlock the future with #TheRealAIPhone. 16.10.2017

Publicată de Huawei Mobile pe Vineri, 15 septembrie 2017

14 COMENTARII

  1. Laurențiu, bubui de gramatica, vezi ca scrierea cu majuscule merge și la început de fraza, paragraf sau propoziție…zise un fan Apple! 😉

  2. 1. Cook trebuie sa se asigure ca are o unitate pentru demonstrație care nu a trecut prin n mâini (aici chiar au fost prosti grămadă, dacă la aniversarea de 10 ani a iPhone, nu te asiguri ca totul e în regula și te faci de cacao in fata întregii lumi )
    2. Nu știu câta lume ignora sau nu doresc produsele Huawei în favoarea iX și i8 mai ales ca au ajuns no 2, iar Apple e pe 3
    3. Huawei nu prea a inovat, dar a evoluat mai mult decât Apple, Apple tot ce face e sa copieze și asta se poate vedea ușor deoarece tot ce aduce au ceilalți deja
    4. În articol sunt răutăți gratuite

  3. Salut George. Total de acord cu tine!
    Nu intenționez să dau I6S pe 8X, însă am trecut de la P9 la P10. Foarte mulțumit!

  4. În primul rând, el nu e fan Apple, ba din contră.

    În al doilea rând, tu ești exact imaginea românului tipic, care simte nevoia să clasificea oamenii după preferințe de genul telefonului preferat, culoarea favorită, mașinii pe care o conduce, poate și culoarea pielii sau orientarea sexuală. Totul trebuie clasificat, oamenii nu pot fi toți la fel, doar că diferiți în gusturi, păreri și idei; NUUUUU, românul trebuie să împartă oamenii în minimum două categorii, una din care face parte el, care e mișto, și una sau mai multe din care nu face parte el și care-s de căc@t, domne, că doar au alte păreri, preferințe sau gusturi.

    Bine, bravo, ce să zic?!