iPhone X – Face ID ironizat de catre Huawei

iPhone X are sistemul Face ID ironizat de catre compania Huawei intr-o tentativa de a-si aduce telefoanele inferioare in atentia presei globale.

14

iPhone X are Face ID ironizat de catre compania Huawei printr-un nou material promotional care a fost publicat in cursul zilelor trecute de catre chinezi. Mai jos puteti vedea materialul cu pricina, el luand in ras momentul din prezentarea iPhone X in care Face ID a refuzat sa functioneze si sa deblocheze telefonul folosit de catre Craig Federighi pentru prezentarea facuta jurnalistilor invitati la eveniment.

iPhone X nu a avut Face ID ca principala problema atunci, ci faptul ca o masura de securitate a fost declansata de catre cei care au manipulat telefoanele inaintea conferintei. Cei de la Huawei n-au inteles asta, asa cum este si de asteptat de la o companie de acest gen, asa ca au ironizat iPhone X folosind un clovn tris, precum cei de la Huawei, care nu-si poate debloca telefonul folosindu-si fata.

iPhone X – Face ID ironizat de catre Huawei

iPhone X este tratat de catre Huawei ca un telefon care este incapabil sa proceseze functii de inteligenta artificiala, Huawei Mate 10 fiind promovat ca telefonul perfect pentru asta. Huawei promoveaza si noul chip Kirin 970, care are un chi pentru inteligenta artificiala integrat, insa noul chip A11 al Apple ajunge in iPhone 8 vineri si in iPhone X din noiembrie, deci inaintea chinezilor de la Huawei.

iPhone X este folosit de catre Huawei ca o masura disperata de a mai intra in atentia lumii care a inceput sa ignore produsele chinezilor in fata iPhone X si iPhone 8. Toti producatorii ignorati de lume incep sa critice Apple, iar daca Huawei nu poate inova, sau produce altceva important, critica iPhone X si mai tarziu iPhone 8 pentru a putea atrage atentia lumii spre produsele sale, pe care multi nu le doresc.

Let's face it, facial recognition isn't for everyone.Unlock the future with #TheRealAIPhone. 16.10.2017

Publicată de Huawei Mobile pe Vineri, 15 septembrie 2017