iPhone X este Ieftin, Spune Presedintele Apple

iPhone X este ieftin, conform presedintelui Apple, Tim Cook, acesta spunand ca pretul platit pentru telefon este mic in comparatie cu inovatiile oferite.

iPhone X este ieftin, spune presedintele Apple, Tim Cook, intr-un interviu care a fost acordat in cursul acestei dupa-amiezi pentru o televiziune americana. Tim Cook a fost prezent in studioul Good Morning America al ABC News si a vorbit acolo nu doar despre iPhone X, ci si despre Apple Watch 3, Steve Jobs, iPhone 8 si alte produse pe care Apple le-a anuntat saptamana trecuta in conferinta din Apple Park.

iPhone X este cel mai “hot” telefon mobil al momentului, asa ca desigur ca au fost intrebari legate de acest telefon, iar Tim Cook a oferitun raspuns demn de un reprezentant de pr. El a afirmant ca Apple a implementat foarte multe tehnologii de ultima generatie in iPhone X pentru a face telefonul unul esential pentru utilizatori in viata de zi cu zi, toate aceste avand un pret, iar suma ceruta pentru telefon este mai mult decat corecta.

iPhone X are un pret foarte bun in raport cu toate tehnologiile implementate de catre cei de la Apple, sau in alte cuvinte, putea fi mai scump decat cei 1150 de euro ceruti de americani. Tim Cook a dat de inteles in acest interviu ca Apple putea sa perceapa un pret mai mare pentru iPhone X din cauza faptului ca sunt implementate noi tehnologii in baza unor componente care sunt mult mai scumpe decat cele folosite in iPhone 8, sau iPhone 7.

iPhone X este Ieftin, spune presedintele Apple

iPhone X putea fi mai scump, putea costa si 2000 de dolari, dar atunci nu l-ar fi cumparat nimeni, insa presedintele Apple spune ca majoritatea clientilor nu vor plati nici 1000 de dolari pe el. Tim Cook afirma ca majoritatea clientilor vor cumpara iPhone X la preturi subventionate de catre operatorii de telefonie mobila, deci vor da un avans mai mic, insa pe termen lung vor ajunge oricum sa achite mai mult decat pretul standard.

iPhone X nu ar fi fost dezvoltat in baza a ceea ce ar fi dorit Steve Jobs pentru un telefon mobil, conform lui Tim Cook, iar asta este perfect adevarat. Daca Steve Jobs traia, atunci decupajul din ecranul iPhone X nu ar mai fi existat, pentru ca inginerii care ar fi propus aceasta idee si-ar fi cautat a doua zi un alt loc de munca pentru o asemenea propunere stupida, dara cum traim in lumea lui Tim Cook.

“The iPhone X, which has a case made of stainless steel, is priced at $999. Cook called it a “value price” when compared to the amount of technology included in the phone. When you look at it, the iPhone in particular has become so essential in our daily lives, people want it do more and more and more,” he said. “So, we’ve built more and more technologies into it to be able to do that.””

iPhone X a fost creat intr-o companie Apple care inca mai are o parte din ADN-ul lui Steve Jobs, dar nu se stie in care dintre divizii, pentru ca la design si hardware exista altceva. Oricum ar fi situatia, atunci cand veti plati 1150 de euro pentru iPhone X, trebuie sa tineti minte ca pretul este mic in comparatie cu tehnologiile pe care compania Apple le-a implementat pentru noul sau telefon mobil.

iPhone X Ieftin Presedintele Apple