Huawei Mate 10 e la fel de SCUMP ca iPhone X

Huawei Mate 10 va fi la fel de scump ca iPhone X in versiunea Pro pe care compania Huawei intentioneaza sa o lanseze pentru clientii din lumea intreaga.

Huawei Mate 10 este la fel de scump ca iPhone X, conform unor noi informatii aparute in cursul acestei zile in legatura cu viitorul telefon mobil care va fi lansat de catre Huawei. Huawei Mate 10 este viitorul telefon premium pe care chinezii de la Huawei intentioneaza sa o lanseze pentru clientii din lumea intrega, iar iPhone X este principalul sau competitor, asa ca ii va fi egal in ceea ce priveste pretul.

Huawei Mate 10 Pro este modelul noilor telefoane ale Huawei care va fi la fel de scump ca iPhone X pentru ca trebuie sa existe egalitate care sa sugereze ideea de telefon premium. Cei de la Huawei nu sunt si nu vor fi recunoscuti vreodata ca un brand de telefoane premium, iar un pret de 1140 de dolari pentru Huawei Mate 10 Pro nu va face altceva decat sa sperie clientii, nu sa sugereze ideea ca sunt la fel de premium ca iPhone X.

Huawei Mate 10 Pro va fi la fel de scump ca iPhone X si pentru ca va avea componente care sunt scumpe, dar totusi absolut necesare pentru functionarea corecta a Android. Mai exact, Huawei Mate 10 Pro va avea 8 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare, separat de un ecran cu diagonala de peste 6 inch, care va acoperi intregul panou frontal al produsului care va concura cu iPhone X din aceasta toamna.

Huawei Mate 10 e la fel de scump ca iPhone X

Huawei Mate 10 si Huawei Mate 10 Pro sunt telefoanele pe care compania Huawei le va lansa pentru a concura cu iPhone X, iar cel mai ieftin dintre ele, cu hardware decent, va costa 835 de dolari. Acesta va avea 6 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare, insa ecranul sau ar urma sa fie mai mic decat cel al iPhone X, iar de aici vine si diferenta foarte mare in pret, separat de faptul ca Huawei trebuie sa si vanda ceva, deci are nevoie si de preturi mai acceptabile.

Huawei Mate 10 si Huawei Mate 10 Pro au preturile de pornire de la 740 de dolari pentru modele cu 4 GB RAM, care vor avea performante si mai proaste decat cele cu 6 GB RAM. In China cei de la Huawei sunt apreciati atat timp cat pretul este cat mai mic, dar iPhone X va umili fara probleme toata seria Huawei Mate 10, de la modelele standard la cele Pro, indiferent cat RAM vor avea inclus.

Huawei Mate 10 va vei si cu noul chip Kirin 970 pe care chinezii il tot lauda, el nefiind primul cu un modul special pentru inteligenta artificiala, dar asta n-ar fi prima oara cand Huawei esueaza la ceva. Huawei Mate 10 si Huawei Mate 10 Pro vor fi prezentate la jumatatea lunii viitoare, cu doua saptamani inainte ca iPhone X sa fie lansat pe pietele globale, dar lumea oricum nu va fi prea interesata de ele, desi Huawei vrea sa sugereze subtil prin preturile mari ca telefoanele sunt la fel de bune.

Huawei Mate 10 scump iPhone X