eMAG – MacBook cu 3700 LEI Reducere dupa iPhone X

eMAG are MacBook si iMac cu reduceri de pana la 3700 de LEI dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, campania Revolutia Preturilor contribuind deasemenea.

eMAG vinde diverse modele ale MacBook cu reduceri de pana la 3200 de LEI dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, compania Apple permitand aplicarea de promotii colosale, combinate si cu faptul ca zilele acestea magazinul online are in plina desfasurare campania Revolutia Preturilor.

eMAG are listate in aceasta pagina reducerile cele mai bune pentru MacBook dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, iar cu reduceri de pana la 3200 de LEI, nu cred ca exista un moment mai bun pentru a cumpara ceea ce va intereseaza din oferta de laptop-uri pe care o are Apple.

eMAG nu vinde doar MacBook-uri cu reduceri de pana la 3200 de LEI dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, iMac-urile fiind deasemenea disponibile la preturi care sunt cu pana la 2200 de LEI mai mici in aceasta pagina, Revolutia Preturilor aducand promotii extrem de bune pentru noi.

eMAG vinde noile modele ale MacBook si iMac, foarte multe unitati fiind disponibile in oferta lor publica dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, astfel ca veti gasi reduceri substantiale pentru aproape orice va doriti, iar aici includem si diverse combinatii de procesor, memorie RAM si spatiu de stocare.

eMAG vinde si MacBOok-uri resigilate, preturile pentru acestea fiind reduse cu pana la 3700 de LEI in aceasta pagina, Apple oferindu-si produsele la preturi extrem de bune dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, oferta celor de la eMAG fiind controlata si de compania Apple.

eMAG MacBook 3700 LEI Reducere iPhone X