iOS 11 – Functia EXCLUSIVA pentru Clientii Orange

iOS 11 aduce o functie exclusiva pentru clientii Orange cu iPhone, acestia putand activa optiuni in abonament si vedea consumul de resurse in aplicatia setari.

iOS 11 are o functie exclusiva pentru clientii Orange, utilizatorii iPhone urmand a avea posibilitatea de a vedea informatii despre consum, abonamentul activ in retea, dar si de a activa unele optiuni. iOS 11 aduce in premiera pentru Romania aceasta noua functie, clientii Orange care au iPhone urmand a o putea folosi dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, functionalitatea sa fiind anuntata de operator in aceasta pagina.

iOS 11 va oferi posibilitatea de a vedea prin Settings > Cellular, Configurari > Conexiune Celulara o noua optiune numita Data Plans, dar si cu o traducere in romana. Accesarea acestei sectiuni va afisa automat in iOS 11 informatii privind abonamentul de telefonie mobila activ la Orange Romania si poate chiar optiunea pe care o aveti activa in cartela pe care o folositi cu operatorul.

iOS 11 va afisa deasemenea posibilitatea de a activa unele optiuni disponibile pentru abonamentul vostru, acestea fiind activate imediat dupa selectare si confirmarea actiunii. Puteti observa din clipul video de mai jos ca iOS 11 va deschide automat o pagina de identificare in sectiunea Contul Meu din website-ul Orange pentru a permite efectuarea modificarilor, confirmarile pentru activari fiind trimise automat de operator.

iOS 11 – functia exclusiva pentru clientii Orange

iOS 11 are deasemenea disponibila si o sectiune separata numita Usage, aceasta afisand informatii privind consumul resurselor din abonamentele noastre. Aici vorbim despre contorul pentru traficul de date consumat din limita de abonament, iOS 11 afisand deasemenea numarul de minute si mesaje consumate din cele alocate, acestea fiind impartite pentru alocari nationale si inretea.

iOS 11 afiseaza deasemenea si traficul de internet, minutele si apelurile consumate in roaming, astfel ca aveti acces rapid la acestea direct din aplicatia de setari a telefonului. Toate aceste detalii erau disponibile pana acum si prin aplicatia Contul Meu a celor de la Orange, insa iOS 11 le aduce direct in aplicatia Configurari, Settings, si exista o explicatie foarte buna si foarte simpla pentru functie.

iOS 11 functie exclusiva orange

iOS 11 ofera functia in exclusivitate la Orange pentru ca Apple Watch 3 4G va fi vandut de catre operator la un moment dat, iar acest set de optiuni este obligatoriu pentru el. Apple Watch 3 4G va necesita interconectarea cu abonamentul de telefonie mobila al unui iPhone, iar iOS 11 va facilita acest lucru multumita optiunilor care sunt de acum disponibile in sectiunea pentru informatii privind consumul de resurse mobile.

iOS 11 cu aceasta functie exclusiva confirma practic faptul ca Apple Watch 3 4G va fi lansat si la Orange, dar cred ca va trebui sa asteptam pana in 2018 pentru asta.

17 COMENTARII

  1. Care este ultimul carrier bundle update disponibil pe orange? Sunt pe iOS 11, carrier 29.1 si nu am aceasta sectiune, si nu pot activa nici Wi-Fi calling, imi zice “contact orange romania”. Stiti de la ce ar putea fi? Multumesc

  2. In urma unei restaurari nu imi mai apare aceasta sectiune, desi s-a actualizat operator carrier bundle. Mai mult de atat nu mai pot activa Apeluri Orange Wifi. Iphone 7, ios 11, operator Orange 29.1.