Google Pixel 2 – Functia Noua in Lupta cu iPhone X

Google Pixel 2 preia o functie noua de la HTC U11 in lupta cu iPhone X, ea oferind functionalitate avansata pentru clientii dornici sa cumpere telefoanele.

Google Pixel 2 va fi prezentat pe 4 octombrie de catre compania Google, insa intre timp sunt dezvaluite noi functii pe care telefonul urmeaza sa le aiba in lupta cu iPhone X. Google Pixel 2 este fabricat de catre compania HTC, in timp ce Google Pixel 2 XL este produs de catre cei de la LG, insa ambele urmeaza sa beneficieze de pe urma unei tehnologii noi care a fost inclusa in HTC U11 incepand de anul trecut.

Google Pixel 2 urmeaza sa aiba marginile carcasei sensibile la presiune, astfel ca atunci cand utilizatorul strange telefonul in mana sunt actionate anumite functii. HTC U11 a avut aceasta functie laudata de catre unii si luata in ras de catre altii, utilitatea sa fiind relativa si asta pentru ca nu toata lumea are nevoie de ea, insa cei care vor cumpara Google Pixel 2 o vor primi din start de la Google.

Google Pixel 2 va avea si anumite functii implementate in sistemul de operare Android pentru marginile carcasei care sunt sensibile la presiune. Mai exact, utilizatorii vor avea acces la Google Assistant si ar trebui sa aiba acces la meniuri cu scurtaturi pentru aplicatii, sau alte functii interesante pe care Android 8 le poate oferi pentru Google Pixel 2, insa despre ele vom afla mai multe abia in momentul in care telefonul va fi prezentat.

Google Pixel 2 – functia noua in lupta cu iPhone X

Google Pixel 2 a fost deja trimis la autoritatile americane pentru certificare in vederea lansarii pe piata, el aparand chiar luna trecut in presa din intreaga lume. Este fara dubiu faptul ca Google Pixel 2 va fi prezentat pe 4 octombrie si ca este produs de catre compania HTC, insa ramane doar de vazut ce functii surpriza va aduce separat de aceasta privind carcasa sensibila la presiune aplicata prin strangere in mana.

Google Pixel 2 vine nu doar cu aceasta noua functie pentru marginile laterale ale carcasei, ci si cu noi voci pentru Google Assistant, asistentul evoluand incet, dar sigur. Google a lansat asistentul personal pentru Android acum mai bine de un an, insa inca mai are multe de implementat pentru a ajunge din urma Siri, dar cu fiecare actualizare a Android implementeaza cate ceva nou si important.

“Active Edge” has again been confirmed, with version 7.12 of the Google app noting the ability to “Squeeze for your Assistant,” as well as settings on the device.”

Google Pixel 2 va fi prezentat pe data de 4 octombrie de catre compania Google, insa nu se stie deocamdata cand urmeaza sa aiba loc lansarea oficiala. Nu se stie nici la ce pret va fi vandut Google Pixel 2 dupa ce va fi prezentat oficial de catre cei de la Google, dar probabil pretul nu va fi cu mult mai mare de 800 de dolari, pentru a nu fi mai scump decat telefoane precum Samsung Galaxy S8, sau iPhone 8.

Google Pixel 2 Functia Lupta iPhone X

3 COMENTARII

  1. “Google a lansat asistentul personal pentru Android acum mai bine de un an, insa inca mai are multe de implementat pentru a ajunge din urma Siri” – huh? De unde pana unde? Google Assistant e peste Siri, de la inceput, poti sa te uiti si la filmulete comparative pe YouTube, sa vezi ce fel stie sa lege intrebarile intre ele Google, plus tot ce stie sa faca.