iOS 11 Downgrade la iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad

iOS 11 downgrade la iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad poate fi facut pentru orice fel de iDevice al companiei Apple utilizand iTunes si un calculator.

iOS 11 downgrade la iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad este posibil incepand de astazi pentru ca Apple a lansat versiunea finala a sistemului de operare iOS 11. iOS 11 aduce foarte multe schimbari pentru iPhone si iPad, unele dintre ele nefiind pe placul unor utilizatori, asa ca vor exista cel mai probabil persoane care vor dori sa faca downgrade la iOS 10.3.3, ultima versiune publica a iOS 10 pe care inca o mai ofera Apple.

iOS 11 downgrade la iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad este posibil deocamdata pentru ca Apple inca nu a blocat semnarea de SHSH-uri pentru vechea versiune a sistemului de operare. iOS 11 downgrade la iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad va mai fi posibil pentru o perioada suficienta de timp pentru ca toti clientii Apple sa isi faca o idee clara cu privire la iOS 11 si sa decida din timp daca vor sa revina la iOS 10.3.3.

iOS 11 downgrade la iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad fara probleme, dar numai cu ajutorul programului iTunes, dar asta v-ar putea lasa fara date din telefoane. Daca ati facut vreun update cu iCloud, sau iTunes in iOS 11, atunci el NU va putea fi folosit in iOS 10.3.3, asa ca downgrade-ul va lasa fara toate datele din telefoane, insa daca mai aveti vreun backup vechi in iOS 10 disponibil in calculatoare, sau iCloud, veti reveni la cele date.

iOS 11 downgrade la iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad

iOS 11 downgrade la iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad poate fi facut urmand cu mare atentie instructiunile de mai jos :

  1. Descarcati iOS 10.3.3.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

iOS 11 va fi dezinstalat, iar iOS 10.3.3 va fi activ in telefoanele voastre, dar desigur ca puteti reveni la iOS 11 oricand doriti prin sistemul Software Update. iOS 10.3.3 nu va mai avea vreo actualizare noua in iOS 10, asa ca daca doriti sa beneficiati de cea mai buna protectie si de toate functiile din iOS 11, atunci va trebui sa instalati aceasta versiune a sistemeului de operare, ori vreun mai nou care apare intre timp.

iOS 11 Downgrade iOS 10.3.3 iPhone iPad