Samsung Galaxy Note 8 – Vanzari Reduse de iPhone X

Samsung Galaxy Note 8 a avut vanzari reduse substantial de prezentarea iPhone X si iPhone 8, compania Samsung reusind sa-si intreaca totusi recordul anterior.

Samsung Galaxy Note 8 are vanzarile reduse substantial de iPhone X, compania Samsung inregistrand atat de putine vanzari in weekend-ul lansarii incat situatia devine dramatica in loc de comica. Desi se anunta ca Samsung Galaxy Note 8 a inregistrat 850.000 de precomenzi in Coreea de Sud, in realitate doar 270.000 de unitati s-au vandut in tara in weekend-ul lansarii, deci mai putin de o treime.

Samsung Galaxy Note 8 a avut 850.000 de precomenzi inregistrate la compania Samsung doar in Coreea de Sud, insa prezentarea iPhone X a redus dramatic numarul de unitati comandate. Practic, 68% dintre precomenzile facute pentru Samsung Galaxy Note 8 au disparut dupa ce iPhone X a fost prezentat oficial de catre compania Apple impreuna cu iPhone 8, asa ca acum coreenii au o problema mare.

Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat de catre Samsung ca avand precomenzi de 2.5 ori mai mari decat cele ale seriei Note 7, insa iPhone X a avut grija sa faca uitat telefonul. Samsung Galaxy Note 8 a inregistrat totusi vanzari mai mari decat seria Note 7, care a fost cumparata de 160.000 de persoane in weekend-ul lansarii, deci vorbim despre un progres, dar pe care iPhone X l-a “franat” serios.

Samsung Galaxy Note 8 – vanzari reduse substantial de iPhone X

Samsung Galaxy Note 8 ar fi trebuit sa inregistreze vanzari foarte mari daca este sa judecam lucrurile dupa ceea ce se spunea inainte de prezentarea iPhone X. Realitatea este ca prezentarea iPhone 8 si iPhone X, plus amanarea lansarii celui de-al doilea produs au adus la o scadere substantiala a interesului vis-a-vis de Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 nu va fi telefonul care va inregistra vanzari colosale pentru compania Samsung, insa e foarte posibil sa intreaga vanzarile Note 5, chiar si cu iPhone X pe piata. Realitatea este ca Samsung Galaxy Note 8 atrage acum vanzari de la unii dintre cei care au cumparat Note 7 si l-au returnat, sau au amanat initial upgrade-ul de la Note 5, insa cifrele sunt totusi mici din cauza iPhone X.

“The nation’s three major mobile carriers — SK Telecom, KT and LG Uplus — received 200,000 new subscribers for the Note 8 on Sept. 15 when the phone hit shelves, and 70,000 new subscribers the next day. The combined 270,000 new subscriptions account for 32 percent of the entire 850,000 preorders that Samsung received in eight days from Sep. 7.”

Samsung Galaxy Note 8 nu avea sanse prea mari de a distruge suprematia Apple cu iPhone 8 si iPhone X, iar primele cifre de vanzari par sa confirme asta. Nu se stie deocamdata ce vanzari a inregistrat Samsung Galaxy Note 8 in alte tari de pe glob, insa se pare ca cel putin in Coreea de Sud iPhone X si iPhone 8 au convins consumatorii sa cam renunte la a plati bani pentru telefoanele coreenilor.

Samsung Galaxy Note 8 Vanzari Reduse iPhone X