eMAG – Telefoane Samsung la Reducere dupa iPhone X

eMAG are telefoane Samsung la reducere dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, promotiile fiind combinate cu reducerile din campania Revolutia Preturilor.

eMAG are telefoane Samsung cu reduceri de pana la 1200 de LEI dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, campania Revolutia Preturilor si o posibila frica a celor de la Samsung, de scadere a vanzarilor, aducand pentru clientii din Romania preturi foarte bune pentru aceste telefoane.

eMAG are in aceasta pagina reduceri foarte bune la telefoanele mobile Samsung care sunt vandute de catre compania Samsung, iar dupa ce iPhone X si iPhone 8 au fost prezentate am vazut ca au intrat in oferta atat modelele Galaxy S7, cat si Samsung Galaxy S8, plus altele mai vechi.

eMAG vinde peste 200 de modele de telefoane Samsung, iar reducerile pentru ele sunt substantiale, compania coreeana avand mai mereu telefoane in reducere, dar parca dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8 acestea au crescut peste valorile la care erau disponibile pana in momentul conferintei Apple.

eMAG la telefoanele Samsung nu are incluse in oferta si noile modele Samsung Galaxy Note 8, dar chiar si asa, reducerile din aceasta pagina pentru Galaxy S8 si Galaxy S7 aduc preturi cu mult mai mici decat cele ale iPhone X si iPhone 8 pentru cei care cauta telefoane din aceasta categorie.

eMAG desfasoara campania Revolutia Preturilor in cursul acestor zile si desi iPhone X si iPhone 8 nu sunt in reducere, veti gasi separat de telefoanele Samsung si reduceri la televizoare, laptop-uri, alte modele de telefoane iPhone, produse electrocasnice si multe alte produse populare.

eMAG Telefoane Samsung Reducere iPhone X