iOS 11 – Cea mai Asteptata Functie Noua

iOS 11 are cea mai asteptata functie exemplificata inaintea lansarii oficiale, sistemul drag & drop fiind pregatit pentru implementare in aplicatii.

iOS 11 va fi lansat astazi de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare aducand foarte multe noutati pentru utilizatori. Tabletele iPad par sa fie ceva mai “rasfatate” de catre compania Apple cu aceasta actualizare, deoarece iOS 11 aduce mult mai multe noutati pentru ele decat ne-am fi asteptat, dar poate ca asta este normal, din moment ce vanzarile lor aveau nevoie de un boost.

iOS 11 va aduce pe tablete iPad o functie disponibila pe calculatoare, sau tablete Android, de cativa ani, mai exact posibilitatea de a face drag & drop pentru aproape orice. De la texte si pana la fisiere, iOS 11 ne va permite sa facem drag & drop intre interfetele aplicatiilor instalate in tabletele iPad exact la fel de usor precum puteti vedea in animatia de mai jos, facuta pentru una dintre aplicatile oferite in AppStore.

iOS 11 – cea mai asteptata functie noua

iOS 11 drag drop goodnotes 1

iOS 11 nu va oferi aceasta functie si in iPhone pentru ca Apple nu considera ecranul telefonului ca fiind suficient de mare pentru a permite o asemenea interactiune. Desigur ca dezvoltatorii de aplicatii au reusit sa testeze aceasta functie in iPhone cu iOS 11 prin modificarea sistemului de operare in Xcode, dar compania Apple nu va permite folosirea sistemului drag & drop pentru aplicatiile sale.

iOS 11 vine cu multe alte schimbari foarte interesante despre care voi vorbi in cursul acestei zile, iPhone si iPad avand parte de un upgrade major din partea companiei Apple. Peste 100 de schimbari pentru iPhone si iPad sunt oferite ca parte a actualizarii pentru iOS 11 de catre compania Apple, asa ca ar trebui sa avem parte de o imbunatatire majora disponibila incepand de astazi pentru noi.

iOS 11 drag drop goodnotes

25 COMENTARII

  1. Nu mi-a făcut nimic omu asta și nu am probleme de genu,dar asta e omu care ma făcut fără să-l cunosc când văd ce scrie și numele Srb sa fac alergie.

  2. Cred ca aceasta functie ar fi fost utila pe iphone plus dar na, conteaza ce crede Cuc nu ve vor cei ce le cumpara produsele

  3. Minunat.Un nou articol si iar pacaliciul de sezon Srb si cu celalalt inteligent sunt pe langa subiect.Mai mult de atat umpleti cu commuri aiurea.??