iPhone 8 si iPhone 8 Plus unboxing in Imagini

iPhone 8 si iPhone 8 Plus unboxing a aparut in cursul zilei de ieri, cu 3 zile inainte ca Apple sa lanseze in mod oficial noile telefoane pentru clienti.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus unboxing a fost deja facut si acum vedem primele imagini care ne arata cele doua telefoane scoase din cutiile in care compania Apple le va livra pentru clientii din intreaga lume incepand din cursul zilei de vineri, zeci de tari avnadu-le disponibile.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor putea fi precomandate din Romania prin aceasta pagina, ele urmand a fi disponibile in tara noastra incepand cu data de 22 septembrie, livrarile fiind programate a incepe in Romania in data de 29 septembrie, acesta fiind planul celor de la Apple.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus in acest prim unboxing ne arata ca schimbarile nu vor fi colosale din punct de vedere vizual, panoul frontal fiind identic la noile produse, in timp ce carcasa din sticla nu pare sa fie cu mult mai diferita fata de cea din aluminiu oferita in actualele modele.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt cele mai asteptate noi modele ale iPhone, compania Apple prezentand si iPhone X, iar majoritatea clientilor asteapta cu nerabdare sa cumpere acest noi model al seriei de anul acesta.

iPhone 8 unboxing

iPhone 8 si iPhone 8 Plus unboxing 1

iPhone 8 si iPhone 8 Plus unboxing