iOS 11 vs iOS 10.3.3 – Comparatia Performantelor pe iPhone

iOS 11 este comparat cu iOS 10.3.3 in ceea ce priveste performantele pe telefoanele iPhone, diferentele nefiind chiar atat de dramatice precum ar parea.

iOS 11 este comparat in detaliu cu iOS 10.3.3 cand vine vorba despre performantele pe telefoanele iPhone, aceasta fiind cea mai complexa comparatie pe care o veti gasi. Vorbim despre o comparatie care pune toate modelele iPhone compatibile cu iOS 11 fata in fata cu iOS 10.3.3, iar in baza a ceea ce vedeti mai jos va puteti face o idee cu privire la ceea ce veti resimti cand veti folosi iOS 11.

iOS 11, dupa cum era de asteptat, este mai incet decat iOS 10.3.3 in majoritatea lucrurilor pe care le facem pe telefoanele noastre, dar era de asteptat. Diferenta nu este mare in unele functii, este mare in altele, iar in unele cazuri veti sesiza ca iOS 10.3.3 este chiar mai incet decat iOS 11, insa aceste situatii sunt destul de rare si diferentele nu sunt chiar atat de mari intre cele doua versiuni ale iOS.

iOS 11 are diferente in performante mai mari fata de iOS 10.3.3 in cazul telefoanelor iPhone mai vechi si acest lucru este perfect normal din cauza hardware-ului. V-am spua deja in cateva articole ca iOS 11 va merge mai greu pe iPhone 5S, iPhone 6 si chiar iPhone 6S, in comparatie cu iOS 10.3.3, in cazul seriei iPhone 7 diferentele find mai mici multumita procesorului mult mai performant implementat de Apple.

iOS 11 vs iOS 10.3.3 – comparatia performantelor pe iPhone

iOS 11 pare sa aiba probleme mai mari cu aplicatia de setari, cu camera, cu deblocarea, insa se descurca foarte bine cu deschiderea task switcher-ului cu aplicatiile deschise in fundal. In cazul aplicatiilor terte performantele iOS 11 depind si de modul in care au fost dezvoltate acele aplicatii, asa ca aici nu poate fi invinovatita Apple pentru aplicatiile facute de altii care inca nu functioneaza 100% bine.

iOS 11 vine cu foarte multe schimbari interne, separat de cele externe, asa ca era normal ca performantele sa fie afectate de catre modificari. Apple a schimbat inclusiv sistemul de fisiere in baza caruia fucntioneaza iOS 11, astfel ca avem parte de un spor de performante substantial oferit de el, iar din aceasta cauza diferentele fata de iOS 10.3.3 nu sunt chiar atat de mari ca in alti ani.

iOS 11 inca mentine iPhone 5S ca un telefon utilizabil, spre deosebire de alti ain cand modelele vechi deveneau practic complet inutile. Acelasi lucru poate fi spus si despre modelele iPhone intermediare pana la iPhone 7, asa ca utilizatorii ar trebui sa aiba parte de o experienta de utilizare destul de buna pe propriile telefoane iOS 11 fiind un update care nu va va ingreuna telefoanele cu foarte mult.