iOS 11 beta 10 vs iOS 10.3.3 – comparatia performantelor

iOS 11 beta 10 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, in cursul zilelor trecute, iar dezvoltatorii si utilizatorii pot sa-l instaleze.

iOS 11 beta 10 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, in cursul zilelor trecute, iar dezvoltatorii si utilizatorii pot chiar acum sa instaleze actualizarea sistemului de operare. Din fericire, iOS 11 beta 10 pare sa fie una dintre cele mai bune versiuni beta lansate vreodata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, dar era normal din moment ce s-a ajuns la finalul procesului de dezvoltare.

Era de asteptat ca iOS 11 beta 10 sa functioneze fara probleme mari pe iPhone sau iPad, iar acest lucru se dovedeste a fi adevarat, dupa cum puteti vedea. Performante iOS 11 beta 10 in comparatie cu cele ale iOS 10.3.3 sunt nesperat de bune, multe dintre blocajele existente in utilizarea zilnica a terminalelor iPhone sau iPad disparand pe parcursul procesului de dezvoltare, asa cum era de asteptat.

Pentru iPhone 5S vorbim despre un regres serios in performante pe iOS 11 beta 10 in comapratie cu iOS 10.3.3, asa ca daca va ganditi sa faceti instalarea, stiti ce va asteapta. iPhone 5S va avea iOS 11 ca ultima versiune majora pentru care Apple ii va mai oferi actualizari, asa ca este normal ca performantele sale sa nu fie chiar dintre cele mai bune.

Desigur ca daca iOS 11 beta 10 are performante bune pe iPhone 5S acum, asta nu inseamna ca in versiunea finala lucrurile vor sta la fel, compania Apple neavand vreo motivatie de a le imbunatati. Stiti deja ca iPhone 5S a ajuns la capat de drum cu suportul pentru iOS, iar iOS 11 va fi ultima versiune majora oferita, deci performantele nu vor creste.