iOS 11 Creste Limita pentru Descarcarea de Aplicatii

iOS 11 creste limita pentru descarcarea aplicatiilor prin intermediul AppStore, astfel ca acum putem folosi iPhone si iPad pentru a instala mai multe titluri.

iOS 11 creste limita pentru descarcarea de aplicatii din AppStore folosind o conexiune celulara de internet, compania Apple permitand acum descarcarea de aplicatii care au maxim 150 MB, fata de 100 MB, cat permitea pana in prezentprin acest tip de conexiuni de internet.

iOS 11 aplica aceasta modificare nu doar pentru aplicatii, ci si pentru actualizarile care sunt disponibile pentru aplicatiile din AppStore, asa ca le vom putea instala si pe acestea fara probleme, iar cele care au dimensiuni mai mari de 150 MB vor necesita folosirea unei conexiuni Wi-Fi.

iOS 11 aduce aceasta schimbare la 3 ani de cand Apple a dublat limita pentru dimensiunea maxima a aplicatiilor descarcate, aceasta crescand de la 50 MB la 100 MB, deci acum vorbim despre o crestere de 50%, insa totusi suntem limitati la aplicatii care au in contnuare dimensiuni mici.

Apple a implementat aceasta limita pentru a ii feri pe utilizatori de costuri nedorite in facturile de telefonie mobila pentru ca in AppStore exista aplicatii care au dimensiuni si de cativa GB.

“We’ve increased the cellular download limit from 100 MB to 150 MB, letting customers download more apps from the App Store over their cellular network.”

iOS 11 Limita Descarcarea Aplicatii