Ikea Place – Aranjeaza Mobila IKEA in casa inainte de a o Cumpara

Ikea Place este o aplicatie noua lansata de catre compania IKEAj in AppStore in cursul noptii trecute, ea fiind dezvoltata special pentru iOS 11.

Ikea Place este o aplicatie noua lansata de catre compania IKEA in AppStore pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, ea fiind dezvoltata special pentru iOS 11 in ideea de a le permite utilizatorilor sa foloseasca noul sistem de realitate augmentata pentru a cumpara mai usor mobila.

Ikea Place este gandita pentru a le permite utilizatorilor obisnuiti sa plaseze piese de mobilier din magazinul IKEA in propria casa folosind realitatea augmentata, acestia putand sti in avans cum vor arata obiectele acolo inainte de le cumpara din magazinul online al companiei.

Ikea Place afiseaza un feed video in timp real preluat prin camra telefoanelor sau tabletelor, iar peste el suprapune obiectele de mobilier disponibile in magazinul online IKEA, astfel ca putem pune tot ceea ce dorim in orice colt al casei pentru a sti ce sa cumparam.

Ikea Place a fost prezentata initial in luna iunie in conferinta pentru prezentarea iOS 11, iar pana cum IKEA a colaborat cu Apple pentru a-si dezvolta aplicatia in baza ARKit pentru realitate augmentata, asa ca acum ne putem bucura de ea pentru a cumpara ce ne intereseaza.

Aplicatia Ikea Place poate fi descarcata gratuit din AppStore urmand acest link dar nu si din Romania.

https://www.youtube.com/watch?v=-xxOvsyNseY

1 COMENTARIU