iOS 11 – Probleme dupa Instalare pe iPhone si iPad

iOS 11 are probleme dupa instalarea pe iPhone si iPad, ele fiind suparatoare pentru multi utilizatori care au instalat actualizarea in dispozitivele lor.

iOS 11 are probleme dupa instalarea pe iPhone si iPad, iar internetul este plin de oameni care raporteaza diverse buguri sau probleme serioase pe care sistemul de operare le are. iOS 11 a fost testat de catre Apple timp de 3 luni de zile, in peste 10 versiuni beta, un nou record pentru americani, insa cu toate acestea, n-au fost eliminate toate bugurile care exista in sistemul de operare pentru iDevice-uri.

iOS 11 a fost lansat aseara de catre Apple intr-o zi despre care presedintele Tim Cook spune ca ar trebui sa fie una de tinut minte, el facand aici referire la noutatile aduse de sistemul de operare. Realitatea este ca iOS 11 aduce si foarte multe probleme pentru utilizatorii iPhone si iPad, insa desigur ca presedintele companiei Apple nu va recunoaste asta in vreun interviu pentru ca nu poate sa o faca.

iOS 11 nu prea are probleme mari de performanta pe iPhone si iPad, dupa cum v-am aratat deja intr-un articol anterior, insa din pacate are alte probleme suparatoare. Vorbim aici despre numeroase probleme de interfata care genereaza suprapunerea elementelor, functii care nu pot fi dezactivate, sau activate, blocaje aleatorii in aplicatii native sau terte, inchideri subite ale aplicatiilor si multe, multe alte probleme similare.

iOS 11 – probleme dupa instalare pe iPhone si iPad

iOS 11 i-a surprins ne placut si pe unii dintre utilizatorii care n-au putut instala actualizarea din cauza unei erori aparute in aplicatia de setari, insa poate ca e mai bine asa pentru ei. Majoritatea problemelor care au fost descoperite in iOS 11 au legatura cu interfata aplicatiilor, sau a sistemului de operare in general, plus modul in care se roteste ecranul in aplicatii, sau in ecranul principal.

iOS 11 are probleme si cu aplicatia Camera, care nu prea tine minte setarile, sau refuza sa afiseze unele optiuni astfel incat sa poata fi accesate, daca se deschide camera din LockScreen. Desigur ca exista si probleme cu afisarea notificarilor, deschiderea aplicatiilor, iar Touch ID a devenit dintr-odata mai nepriceput in a recunoaste amprentele si a face deblocarea, aceasta devenind oricum mult mai greoaie.

iOS 11 nu este perfect, dar nici nu pare 100% pregatit pentru a fi oferit in versiune finala, iar asta este vina companiei Apple, pentru ca ea l-a testat in 10 versiuni beta. Avand in vedere felul in care arata iOS 11 in momentul de fata, cred ca va trece mult timp pana cand sistemul de operare va avea problemele rezolvate macar partial, asa ca asteptati-va ca actualizarile sa vina des si in numar mare.

Voi ce probleme ati avut dupa instalarea iOS 11 ?

iOS 11 Probleme Instalare iPhone iPad