iPhone X – Functia Exclusiva Testata de Apple

iPhone X a avut o functie exclusiva testata de catre compania Apple inainte de a se lua decizia ca ea sa fie eliminata pentru ca nu ar fi fost utila clientilor.

iPhone X este modelul de telefon al companiei Apple care aduce cele mai multe schimbari din seria lansata anul acesta, el fiind si mai cautat in comparatie cu iPhone 8. Printre functiile testate de catre compania Apple pentru implementare in iPhone X se numara si una exclusiva pentru seria sa de telefoane, insa ea nu a fost oferita in final pentru ca nu exista multa lume care ar fi putut sa o utilizeze.

iPhone X a avut in testare la Apple o noua functie numita Nightstand, aceasta fiind inspirata din cea implementata pentru Apple Watch de catre americani. Probabil putini dintre voi stiti, dar Apple Watch poate fi transformat intr-un mini-ceas de masa prin simpla plasare a sa in pozitie laterala, el afisand informatii despre ora, data nivelul de incarcare al bateriei si orice alarma setata, iPhone X putand avea ceva similar.

iPhone X a avut aceasta functie exclusiva testata de catre Apple, conform vicepresedintelui senior Craig Federighi, insa ea nu a fost implementata intr-un final. Federighi a afirmat ca functia Nightstand ar fi fost extrem de utila pentru iPhone X daca utilizatorii si-ar fi tinut telefoanele la incarcat intr-un dock peste noapte, insa se pare ca nu foarte multa lume isi incarca telefoanele in acest mod noaptea.

iPhone X – functia exclusiva testata de Apple

iPhone X ar fi fost capabil sa faca acelasi lucru daca functia ar fi fost implementata, iar utilizatorii ar fi vazut rapid informatii utile fara a apasa pe ecran, in unele situatii. iPhone X nu poate fi lasat in pozitie laterala la incarcat peste noapte, iar daca lumea nu-l incarca intr-un dock, implementarea functiei ar fi fost complet inutila, cel putin pana cand Apple descopera ca lumea ar considera-o utila.

iPhone X poate avea oricand aceasta functie Nightstand implementata de catre compania Apple, din moment ce oferirea ei nu implica un proces foarte complex. O simpla actualizare pentru iOS 11 ii permite companiei Apple sa implementeze aceasta functie in iPhone X, asa ca ramane doar de vazut daca a luat decizia de a renunta complet la implementarea ei, sau doar a amanat lansarea.

“This is definitely something we’ve considered. This probably makes the most sense for customers who charge their phone in a dock that tilts up the phone. “

iPhone X are implementata de catre compania Apple o functie care permite aprinderea ecranului printr-o dubla atingere a acestuia, deci Nightstand ar functiona exact ca pe Apple Watch. iPhone X cu o functie Nightstand pare improbabil in acest moment, insa nu este exclus ca Apple sa decida sa ofere functia daca suficient de multi utilizatori ar cere-o prin email-uri trimise managerilor companiei.

iPhone X Functia Exclusiva Testata Apple