iPhone 8 – Apple Livreaza Comenzile Clientilor

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au livrarile initiate de catre compania Apple, primele notificari fiind trimise catre clientii care au facut precomanda.

iPhone 8 are livrarile comenzilor initiate de catre compania Apple, americanii trimitand primele notificari catre clienti pentru a fi pregatiti in vederea primirii acestora. Maine toate comenzile pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch 3 si Apple TV 4K, car epot fi cumparate si din Romania de aici, facute la compania Apple vor ajunge la clientii care au facut precomenzi cu o saptamana in urma, putine tari avand comenzi facute atunci cu livrare mai tarziu de 22 septembrie.

iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch 3 si Apple TV 4K sunt cele 4 produse pe care Apple le vinde acum, dintre toate cele anuntate in conferinta din 12 septembrie. In Romania puteti precomanda iPhone 8 incepand din aceasta noapte impreuna cu  iPhone 8 Plus, Apple Watch 3 si Apple TV 4K, insa la noi livrarile vor incepe abia in data de 29 septembrie, iar asta pentru ca atunci a fost stabilita lansarea produselor.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost precomandate in cantitati mult mai mici de la compania Apple decat se estima initial, iar asta din cauza lansarii iPhone X. In afara de Asia si SUA, iPhone 8 si iPhone 8 Plus au inregistrat precomenzi mici spre moderate in restul tarilor, dar Apple va recupera cel mai probabil vanzarile in momentul in care va lansa iPhone X pe pietele globale, adica in luna noiembrie.

iPhone 8 – Apple initiaza livrarile comenzilor

iPhone 8 nu a avut precomenzi bune, da Apple Watch 3 si Apple TV 4K aua vut parte de interes mai mare din partea fanilor din lumea intreaga. Analistii au afirmat la unison faptul ca aceste doua produse ale companiei Apple au fost precomandate in cantitati mai mari decat modelele anterioare, insa chiar si asa, numarul de vanzari inregistrate de catre compania Apple este cu mult mai mic decat cel pentru iPhone 8.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus inca pot fi cumparate cu livrare maine, sau direct din magazinele Apple, ori cele ale partenerilor, deoarece nu exista cerere foarte mare pentru modele. Asta inseamna ca Apple va avea suficiente stocuri pentru a multumi toti clientii care cauta iPhone 8 si iPhone 8 Plus, exceptie facand Asia, unde numarul de comenzi a fost foarte mare, spre uimirea multora dintre analisti.

iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch 3 si Apple TV 4K vor fi disponibile pentru precomanda si in Romania, primele 3 din aceasta noapte. Despre Apple TV 4K nu va pot confirma fara dubiu acelasi lucru, insa teoretic ar trebui sa il putem cumpara tot de maine, cand iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi listate de catre magazinele din Romania pentru clientii dornici sa le cumpere, asa ca fiti pe faza.

iPhone 8 Apple Livreaza Comenzile